Instagram : @peejburhan

testimonial #2

malas nak update blog sangat.
sebab sibuk mengadap zara sofea.
esok dia dah nak balik. sobs.

so ni update simple.
aku just update pasal testimonials yang dorang bagi.
aku rasa macam banyak yang aku baca.
tapi bila korek-korek tak jumpa.
so if siapa yang rasa nak share tu.
bagi aku email or message kat fb tulis subject testimonial yea.
kalau tak memang jenuh nak mencari.
tenggelam nanti email or msg korang sebab yang masuk bukan sikit.
banyak. aku pun kadang-kadang tak larat nak reply.

but anyway.
so far ramai bagi bertulis la.
takda yang nak share pic before and after ke apa.
segan kot. sama macam aku. ;p

ok ni dia.
2 ni je aku sempat capture n simpan. ;p

*click for larger view*



first entry - Click Here.
second entry - Here.

ok tu je.
if nak share email yea.
senang-senang aku masukkan.
tak pun if korang share kat blog korang ke.
nak bagi link macam kat atas ni.
pun boleh je. :)



3 Comments:

Mak lagenda said... [Reply to Comments]

hi peej. Pasal gambar sebelum dah selepas tu kan, mak ada simpanannya ekceli. Tp tulah mcm yg peej ckp. MMg sagat2 segan nak share muka yg terrible tuh! Sanggup share muka yg dah mengalami kesannya jerk. Hihihi..

Niway, thanks kerana sudi berkongsi tesimonial mak disini yea!

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ok lah tu makna nya ramai lah muka dah jadi cantek, amin.

peej said... [Reply to Comments]

mak - tu la. ramai segan. so faham. sbb tu bila org nak share baru letak. if not takpa. takda paksaan ke apa pun. :)

aunty - tu la. Alhamdulillah ramai suka.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...