Instagram : @peejburhan

Program Makeover with PROTON VIP

[advertorial]
[sticky mode - scroll down for new entry]


Hi all,
Still ingat tak entry aku pasal Proton VIP Contest tu?
Ok ni sambungannya.
Nak update.

Baru-baru ni Program PROTON's VIP Makeover announce 3rd winner dorang.
Norzamzarini Mohd Bahuri dari Muar, Johor, pemenang latest "Very Important PROTON" competition.
And dengan itu, his 1996 Proton Iswara will be receiving front to back, top to bottom makeover from the R3 unit daripada PROTON Motorsports Division.


Minggu lepas, 2nd winner Sashideran Radha Krisna had his 1992 Proton Wira returned to him.
Tengok kepada hasil kerja yang R3 dah lakukan for the last 2 winners, we are sure that Norzamzarini akan dapat a real piece of quality.


Pertandingan "Very Important PROTON" mencari cerita-cerita tentang pemilik kereta Proton dan juga tentang kereta Proton mereka.
Cerita kelakar or lawak, yang heart warming , akan berpeluang untuk dapat make over kereta Proton kesayangan compleletely.





Untuk check out more of the make over pictures boleh ke www.protonVIP.com


2 Comments:

Mr.Clive said... [Reply to Comments]

style style.boleh jimat kos.LOL

peej said... [Reply to Comments]

mr clive - tu la kan. best. semua di make over.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...