Instagram : @peejburhan

funny but creepy at the same time.

patut nak keluar.
tapi noy kata takyah.
bagus gak. lega rasa.
walaupun ada rasa hampeh sebab aku dah siap mandi n siap halfway.
siap game dah set timing la apa. over kan.

tapi bagus gak takyah ikut.
sebab seminggu tak keluar ni rasa selamat $$$$
sebab tiba-tiba rasa terkejut mana duit aku hilang.
cea konon padahal sendiri shotonk.
ye la. if kau tak shopping pun.
kau makan n all. kurang2 rm50-rm150 mesti jalan.
itu confirm.
if tiap hari or selang sehari. tak ke papa kedana tu.

ok fine.
so takda keluar.
aku mengadap internet aje.
rasa nak sambung marathon cerita.
tapi takpa. tunggu dulu.
dah lama tak surf the net.

so tadi bukak nuffnang.
saje nak check. walaupun sendu.
wah nak gak guna perkataan tu. padahal tak tau maksud pun.
aku nak hantar ticket kat NN.
few months backa dha bagi ticket.
tak reply pun. so saje nak bagi lagi.
elok submit, error.
saje je dengki tau.
takleh back la tu. nak menaip balik?
memang aku tak kuasa la derrrr.

so tengok la statistics kat nuffnang.
dah lama tak bukak.
selalu tengok daripada statcounter je.
so tengok keywords.

keywords hari ni sangat babi.
siapa punya kerja ni?

peejburhan5
peej66
peej burhan12
peejburhan vs ********10
peeja9
http://peejburhan.blogspot.com/5
peej burhan blogspot5
peej burn4
buruk perangai peej burhan4
peej burhan teman noy kerja3
peej burn noy kerja

1st...
apa kau dah takda benda lain nak google ke?
BURUK PERANGAI PEEJ BURHAN
wtf weyh.
apa aje yang kau carik.
masalahnya aku ni pun mana pernah molek pun.
tapi sampai google. kong ajaq ok.
banyak kali lak tu google.

tadi siap tweet.
lawak.
dorang kata saje dorang nak buat table kot.
baik n buruk.
then decide.
tiba-tiba aku terfikir. ke ni kerja mak-mak orang?
sebab aku tengok reader aku sekarang ramai gak di kalangan remaja.
patut la sekarang ramai panggil aku kak peej or sis!
saje nak dengki kan.
wah matiklah sentap taknak ngaku memang dah tua. hahaha.
nway, so mak dorang tengah check bermanfaat tak baca blog aku ni? hahhahha.

satu lagi aku cukup menyampah if aku bukak keywords je.
memang akan ada keyword "peejburhan vs ********" tu.
please la. meluat ok.
dah lama punya cerita. apa jadah google lagi?
aku punya tahap menyampah rasa nak tutup entry tu.
tapi bila orang terdekat mengenangkan kekejian peristiwa itu. dorang kata biarkan je.
plus lawyer pun kata biarkan.
sbb menang kes kan.
so abaikan la ye.
akan terkubur bila mana tau one fine day aku stop blogging or tukar ke url lain.
kannnn.
tapi sementara tu. tiap-tiap hari menyampah gila.
so korang stop la. apa lagi nak carik pun.
move on ye.

yang creepy lak tetiba ada keywords peejburhan teman noy kerja.
seriously?
apa yang korang carik ni?
nak tengok noy ke nak stalk orang?
menakutkan ok.
eeee macam2 jenis manusia la ada kat dunia ni.

satu lagi. last.
apa jadah nama aku jadi PEEJ BURN?
since when nama bapak aku burn?
nama bapak aku bukan bakar pun untuk kau komersialize kan jadi burn.
n aku tak pernah ada affair ngan Burn AF1.
dan adakah ini konspirasi nak burn aku live-live (bakar hidup-hidup)
ish Nauzubillah.
tiba-tiba rasa takut masa type tu.

so peeps.
please jangan jadi manusia yang menakutkan orang.
or manusia yang takda kerja lain google perangai buruk orang.
or manusia yang takda kerja lain asyik la nak google entry basi itu.

ok?
peace bitches.
over and out.

9 Comments:

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Biasalah kepo2 ramai diluar tuh, banyak yg ikhlas banyak yg pendengki, pengkhianat dan bagai2 lagi..
Kita kena sabar dengan kerenah2 mcam tuh..

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

Aku tgk pn tu peej burn? Pelik2. Dia nk mat salehkan nama ko kot.. Aku memandai :)

@z!rk said... [Reply to Comments]

Dok baca blog kau hari2 since ujung 2010. but last week guna lappy adik n type peej, terus keluar peejburhan vs **** . main click je pon. sori tersumbang juga ke arah keyword itu. -terendak 96-98-

A.I said... [Reply to Comments]

giler dowang ni kan? ekekeke...

Miss Anne said... [Reply to Comments]

some crazyness around...
quite funny..and creepy..hehehe..

to tell u the story,dulu2 i pernah klik ******** vs peejburhan. masa tu i am not ur reader lagi..tak tahu lagi blog ni.lepas klik tu,baru i tau blog ni...pastu,tiba2 hari2 i rasa nak bukak ur blog.suka baca,best! silent reader jer pun sblum ni,pastu lama ckit baru tgn ni mula mggatal nak komen.hehehe..

Ribbon Clown said... [Reply to Comments]

I baru tahu pasal kes tu peej.. Kalau ko x mention rini aku tak tahu hehhe aku suka blog kau.. Okay.. Ni Bukan kipas.. :p u sound very true to urself.. X hypocrite and very funny.. So at the moment, aku stick dulu ng ko.. :)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty pun mak orang juga tapi tak de kejadahnya nak busy body sampai nak goggle benda benda yang tak de faedah ni, so orang yang baca blog ni please lah jangan kerana awak cik peeja ni menyampah dengan kita ya.

salmi said... [Reply to Comments]

haha.

salmi said... [Reply to Comments]

Haha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...