Instagram : @peejburhan

curiosity killed the cat

seriously people?
there a saying, "curiosity killed the cat".
pernah dengar?
so aku nak sambung.
curiosity also make people google unnecessary things.

tadi saje check keywords.
nampak ini.


malas nak highlight.
click pic tu untuk enlarge.
macam-macam ada la.
paling menarik nampak kerword - bakal suami peej burhan.
hoih itu pun mahu google ke?
lawak la korang ni.
haiyoh tak lama pun lagi.
nanti dah kawin ada la pics dia.
apa ke susah payah nak google.

nothing extra ordinary pun.
bukan aku kawin v.i.p ke.
jadi bini kedua, ketiga or keempat ke.
cukup la aku happy.
family aku happy. cukup.
nanti serious akan ada ok.
xyah susah-susah.
kang tak pasal curiosity killed the blog reader pulak nanti. miahhahaa.

satu lagi kat dalam list tu yang lawak.
ada orang google baju kurung tunjuk tetek.
apa yang kau cuba carik ni?
kau confuse ke tak tau nak sopan berbaju kurung ke.
or nak tunjuk tetek. gila!
ke dia sebenarnya google dengan harapan jumpa ada 3gp perempuan pakai baju kurung lalu menunjukkan tetek?

keywords ni kalau check serious menghiburkan jugak.
lawak je kadang-kadang.
kalau korang bosan-bosan. check la.
jangan la korang pulak menjadi penyumbang kepada yang google benda pelik-pelik.

tu je ok.
ok nak tidur.
morning all.
nite for me.
ta-ta bitches

3 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hahaha pelik betul manusia ni busy body tahap melampau, tapi serius nak tanya kalau aunty tak ada blog boleh ke tengok keywords ?

zulaikha md zain said... [Reply to Comments]

saya la yg gugel baju plus size ittewwwww. hew hew hew. eh gedik plak. btw, sy junior akak kt train-duck..zaman gedik dulu eja terendak jadi train-duck. hihi.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

tetek keluar susu? betol ke aku tgk ni? hahahahha!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...