Instagram : @peejburhan

busy ke buat-buat busy?

entah la.
busy pun ye.
buat-buat busy pun ye.
bukan buat apa pun la.
macam semalam.
noy ajak keluar pun aku tak kuasa.

online mana patut.
siapkan kerja ke apa.
then aku marathon series.

noy tu gila download cerita.
kata pakai unifi kan. kejap je.
segala benda la dia follow.
aku je tak kuasa. penat la follow series ni.
so gossip girls, vampire diaries ke apa semua tu aku tgk halfway.
malas nak sambung. nanti2 la.

tapi baru2 ni dia download tru blood. 3rd n 4th season.
tak tengok lagi. pun nanti.
malam kelmarin dia ajak tengok series baru.
pretty little liars.
dia tanya kat twitter. so ramai kata best.
so download.
dia ajak nak tengok ke.
aku kata ok la. sebab baru nak start 1st episode kan.

aku rasa cerita dia biasa je. takda la best mana.
tapiiiiiiiiiiiiiiii kau tau la series ni.
dia suka bagi suspen.
bila suspen kau rasa nak tengok lagi. nak tengok lagi.
sampai tau la jawapan dia.

aku tengok daripada kelmarin.
8 episode straight.
itu pun sampai tertidur la.
noy tengok sampai 10 episode. marathon.
so esoknya bangun lepas settle semua kerja.
aku sambung tengok settle 1 season ok.
22 episode.
so 22 tolak 8 sama dengan 14 episode. nice.
puas hati. boleh tidur senyum. mihahahaha.

tapi season tu dah ada sampai episode 17.
nanti nak marathon lagi.
ni kena stop sebab ada hal nak settlekan kejap lagi.
tak sabar.
takleh betul la dah start something ni.
kang blog kemana. game ke mana.
semua terabai.
sekali sekala berehat daripada mengadap internet ok gak kan.

ok la. tu je.
nanti-nanti update lagi.
bila kerajinan itu datang ye.
ta-ta.

6 Comments:

.ieLah. said... [Reply to Comments]

kak peej,
PLL kite suka..
now release new episode senin, terus donlod. tetiap minggu tunggu..
tapi stress sbb nak tau A sape...
haha

bagi kite, ok la cite tu.. :D

peej said... [Reply to Comments]

ielah - ok la cerita dia kan. n yes. stress sampai sudah tak tau siapa A tu. herghhh.

chocolatomuffin said... [Reply to Comments]

eh donlod gune software ape eh? sies xtau..stakat ni gune ares je..lems nak mampos..

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty macam dah lama tak mengadap tv, balik pun malam dan penat.

shuweet said... [Reply to Comments]

dalam banyak2 series...aku follow desperate housewives je...

"thecoolnoob" said... [Reply to Comments]

hye2. ada tvd s3ep13 x?? kalau ada do inform me :)) thx

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...