Instagram : @peejburhan

shout out.

memula type entry ni tak ingat tah bila ni.
rupanya bila check baru ingat.
tujuan asal pergi klcc sebab jonet nak belikan adik dia sport shoes.
sampai je aku kata jom tengok sephora.
aku memang tengok je la pun.
tapi rasanya ada la sejam lebih kot dalam tu.
noy n jonet menggila.
ni la akibatnya keluar ngan 'shotonk'.
segala benda nak.
aku ada la terasa nak jugak.
tapi bila fikir macam tak perlu je.
so tak beli.

tapi tetap dapat habuan.
sebab noy ada beli lipstick.
tiba2 dia tak suka warna tu.
dia bagi aku. weeeeeeeee.

then belikan kasut adik jonet tu.
murah la. yang kat atas tu. apa nama dia eyh? stadium yea?
ke studio r eh? ish tak perasan.

then masing-masing kelaparan.
so ke dome senang.

:: jonet's baguette ::

:: noy's vatch of the day ::

:: my chicken mushroom pie ::


:: kelaparan dah tak layan orang or pandang kiri kanan dah ::

xde siapa yang nak amikkan pic aku. :|
so cam whore sendiri je la otw balik tu.
nampak kat bibir aku tu ada tanda macam gelap sikit tu.
hari tu pergi dentist.
nak scaling n polish.
time polish tu dia langgar bibir aku.
pedih gila memula tu. if terjilat pun pedih.
lepas tu esoknya merasa bekas kat situ.
luka. lepas tu jadi macam bintik kudis luka tu.
dalam pic ni belum jadi lagi la.
tapi macam comel lak time tu.
wah matiklah feeling comel kan. hahahha.

ok last.
before akhir.
ni tolong shout out kan blog reader aku. dia nak jual barang preloved dia.
if nak merasa gucci or salvatore ferragamo boleh CLICK HERE ye.
ok tu. bye.

1 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Peeja selalu letak makanan yang sedap2 kat sini, pastu bila geram tengok nak jugak cuba. Habis macamana makcik tua ni nak kurus.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...