Instagram : @peejburhan

Sexy Saturday #19 - Dedicated To My Ex (Miss That)

jonet datang rumah.
dia download lagu.
lepas tu bukak.
biasa la if download few new songs.
harus letak tu je kat playlist winamp.
so ulang-ulang la lagu yang sama je.

sampai la dengar lagu ni.
setiap kali dengar mesti aku menari.
lepas tu feeling macam menari ala-ala dream girls tu.
tau kan movie tu.
rasa macam kau penyanyi back up.
ada mic fesyen lama tu ngan stand dia.
lepas tu sambil nanyi gerak kiri kanan. ngan tangan gerak sana sini.
feeling gila.

so jonet kata memang ye.
video clip dia memang macam tu pun.
so tengok la.
then dengar bebetul wording dia.
hahahha. bangang.
lagu pasal laki tu miss pussy ex girl friend dia. buduh tau.
dorang ni buat lagu ikut suka hati je kan.
buat aku terfikir. lelaki ni apa dah takda benda lain ke kat otak dorang tu.

however, lagu dia catchy. aku suka. rentak dia n all.
so enjoy the music peeps.
it's sexy saturday.




p/s : if kat radio dorang tukar ke, 'i miss that lovin', that lovin', that lovin' ". coverline baik punyerrr.

p/p/s : comelnya kucing tu kan. nyanyi-nyanyi. lama tak letak pic kekucings kat blog ni.

p/p/p/s : ok sebenarnya p/s ni maksud dia apa? #soalanserious

2 Comments:

Lady RaRa said... [Reply to Comments]

babi ja klip ni kahkah seb baik dia letak kucing tu, bila dia sebut i miss dat pussy tu terus aku alihkan fikiran aku ke kucing, bukan pusi pompuan tu. kahkah

iezu said... [Reply to Comments]

p/s tu maksudnya post-script. so what ever comes after the main 'script', yg tu dah kira p/s la.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...