Instagram : @peejburhan

jonet's birthday celebration.

omg. ni tah bila punya tah.
yang past untuk celebrate birthday jonet.
22/11/11 birthday jonet.
tapi kita orang balik pun 21st.
so tak sempat nak celebrate kat bali.
so belated la.
rasanya ni weekend balik dpd bali tu kot.

plan asal nak karaoke je.
sebab katanya jonet yang start tercebakkan kita orang ngan karaoke semua ni kan.
sampai rasa macam best je.
so dia dah ada ni harus la ada session kan.

sekali noy kata jom celebrate jonet punya sekali.
ok aje. noy ni bab-bab birthday memang semangat lebih.
so senyap-senyap dia beli itu ini.
sebab dia memang keluar earlier tu.
sebab kawan dia daripada kuwait turun malaysia.
so kasi layan.

since dah muak asyik ke low yatt.
kali ni tukar angin ke redbox the curve pulak.



jonet yang tak layan orang dah.
sebab sibuk tengok time tu kat tv tu tunjuk badminton malaysia lawan apa tah.
kita orang masuk dulu. nyanyi bagai.
nysya datang lambat.
sebab dia ada session boot camp bagai.



noy semangat dia kata dia siap beli mask la apa.
aku dah excited dah.
rupanya dia beli untuk jonet je. T___T
dia kata sebab ni mahal punya. bukan memurah.
fineeeee.
so takda sendiri punya.
kita tumpang melaram jonet punya kejap la.


nysya datang ada la sejam ke 2 jam lambat.
nice.
takpa. by time tu kita orang pun dah ala-ala tak kuasa nak nyanyi pun.
kecuali jonet la.
balik-balik dia. balik-balik dia je nyanyi.



red velvet cupcake from just heavenly yang cedera parah.
kalau bagi noy yang uruskan. ni la jadinya. hahaha.
tapi dia salahkan orang kedai tu tak reti bungkuih.
apa-apa aje la ye.
tapi ada aku kesah? tetap telan jugak. sama je rasa. nom nom nom.


jonet yang bila pegang mic memang tak hirau orang kiri kanan dah.
aku muka berkerut.
85 kali tanya nysya pasal boot camp, tips kurus bagai.
tapi angguk-angguk je la pun.
nysya siap suruh aku join, bagi jadual la apa bagai.
kali ni aku tak angguk-angguk. tapi aku geleng-geleng.
hahahaha. tak dapat ku bayangkan aku di kerah itu ini ala-ala biggest loser tu.
mau nangis kat situ or buat-buat pitam ke apa.
nysya cerita masa 1st class ke apa tu. dia siap muntah 2 kali ok.
oooo emmmm geeeeee. takut. *gelenglajulaju*

tapi obviously memang bagus la benda tu.
sebab lihat la kejap lagi betapa runcingnya muka nysya.
tah berapa banyak dia turun tah.
time ni dia dah join 10 session.
kelasss.


:: amboih. gembira betul. paling nampak ketara ialah jonet. heheheh ::

:: birthday wamann ::


:: si runcing dan si muka pasu. miahhahaha. ::

:: mana tak pasu. ngan makanan pun nak pose. apatah lagi masuk mulut kan. :D  ::


dan nysya just makan sikit cake tu. without the cream cheese of coz.
tukang kaut ialah aku.
rugi wohhh. tu yang sedap tu. mmmmmm sedapnyeeeeee.

:: dah tak larat nak nyanyi ::



gigih jonet ni.
tak kenal erti penat.
lepas tu kelaparan.
kan kita orang ke gardens sebab nak tukar selera konon kan.
rupanya dorang takda supper. bengong.
dah la kita orang sampai time tu memang dah abis dinner dia.
tak dapat la makan.
abis dah kata berjam kat situ.
memang lapar la kot.
so order la makanan.


pasta itu tak sedap. tah apa rasa.
tapi chicken wings, cocktail sausage tu sedap gilaaaaaa.
super serious. if ke sana sini order.
ish tengok pic ni tetiba telan air liur.
macam mana itu.


ye itu aje.
rasanya lately ni memanjang karoke je ok.
sampai dah tak tau nak nyanyi lagu apa.
last pergi kelmarin kot.
takpa. lepas ni no more. tunggu lama sikit.
n banyak lagu baru keluar ke apa baru kita pergi lagi.
eh tetiba aku rindu nak lepak ngan nysya, ice, huda, rolex n sesiapa la yang rapat2 ni.
macam lama pulak tak lepak ramai-ramai.

3 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

happy belated bday jonet :)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Nak ucapkan happy belated birthday kat jonet juga. Rasa macam nak pergi je camp untuk kuruskan badan tu tapi takut maklumlah umur dah 47 pastu ada asthma pulak nanti kalau sakit takut menyusahkan orang je.

Miss Anne said... [Reply to Comments]

happy belated birthday to jonet..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...