Instagram : @peejburhan

Bali - day #4 - lintas je sampai. yeayyy.

ok sambung.
dah katanya tukar hotel dekat pub semua kan.
so apa lagi.
malam harus la ke sana.
lintas je dah sampai. ngeh ngeh ngeh.
best. rasa selamat je.
takda perlu pecut lari dpd orang ke apa.

masih ke pub yang sama.
sebab meriah ramai orang.
seronok cuci mata.
lelain ala-ala lengang je kan.
tak syiok.


suka bebenar dorang masuk dalam cage tu.
feeling sexy abis la tu.
tak pun beraksi macam beruk pun ada.
kita orang hanya geleng kepala je la.

banyak kali jugak aku n noy kacau jonet.
suruh dia masuk dalam cage tu. haha.
tapi of coz memang takkan la kan.
gila apa.
dah la pemalu kan. uhukk-uhukkk.






dorang ni kalau boleh memang dah taknak pakai apa.
yang lelaki harus nak belenging je.
pompuan nanti tinggal bikini top je.
tapi tak salahkan pun.
memang panas nak mampuih dalam tu.
meleleh-leleh la peluh kau.
raa nak jerit pun ye panas tu.
aku kejap2 keluarkan kipas kasi kipas.
dah rupa mak ayam pun ye. hahah.




so oily the face.
tapi aku kan memang suka.
ramai orang tak suka muka oily.
tah kenapa aku suka.
so aku tada kisah punya.
sebab muka kilat-kilat feeling latina sensation.
wah matiklah korang pitam membacanya kan.
tapi ada aku kisah? ;p

ni aku ada amik few videos.
saje je.
kasi korang nampak la suasana kat situ.
sekali sekala kan.
tengok pic je tak syiok.




video



video



video

aku suka yang video last ni.
pompuan dalam cage tu menari lawa.
if perati bebetul boleh tau yang dia ni mesti dancer.
mesti kekecik masuk ballet ke apa.
tak sure dia orang apa.
nampak kulit macam asian. 
tapi kawan2 dia semua omputeh.
maybe asian yang duduk luar negara mungkin. entah.
tapi memang beza la dia menari ngan orang2 lain.
lain main sesuka hati je menari.
esp omputeh la kan. potong stim bila tengok dorang menari.
tak masuk beat langsung.

kat video tu masa last-last tu lawak.
aku sibuk amik.
sekali kawan minah tu perasan.
dia keluarkan kepala dpd cage tu. siap pose.
sebab ingat aku nak amik pic. T____T







flavour of the night.
walaupun tak reti menari.
tapi apa ke hal sexy bebenor ni?
seluar tu takleh bawah lagi ke uolls?
muka dah la macam lance armstrong sorang tu. miahahhahaa. *amboih gelak beso*

dah la tak coverline.
aku snap ni dorang kantoi.
pastu menari-nari tunjuk aku.
takut. baiklah. simpan camera mari buat2 tak nampak.


mamat indon yang kacau tu ada lagi.
dia cuba nak buat-buat ramai.
tapi kita orang buat-buat tak nampak dia.
plus dah tak takut.
sebab berbuat baik ngan abang bouncer kat situ.
apa-apa kasi mintak tolong je kan.

tapi kat situ memacam la jadi.
memula ada group lelaki gaduh.
then bebetul tepi meja kita orang pompuan gaduh.
berebut jantans.
abis dah semua mabuk. jantans memang la gatal.
kejap kiss orang ni. kejap kiss orang tu.
tau-tau bertumbuk ok.
sorang keding. sorang badan sedap2. kau tau la mesti minah tu workout ke apa.
berdarah muka keding tu kena tumbuk. pufff pufff puffff. fuiyoooo.
yang keding takleh tumbuk dah kena tarik ngan bouncer.
main balik2 botol. hahhaa.
nasib botol plastik.
syabas. kalau aku tau main tarik2 rambut je kot.
tak pun kasi cakar.
nak belajar kick boxing la lepas ni. ceaaaaaaaaa.
ye la. mana tau tahun depan nak pergi lagi.
ada orang nak cium dotdot kitew. boleh kita kick dia. ;p

ok tu je.
ta-ta byatches.

7 Comments:

ShirVen said... [Reply to Comments]

gelak seorang aku tengok org nari dlm cage tu. mmg betul ada yg cam monyet! hahahaa!!! dok terkial2 je :)

nqr said... [Reply to Comments]

4 kali pitam sbb ulang baca latina sensation.huhuhuhu

A.I said... [Reply to Comments]

MERIAHNYA!!!! ngan aku2 skali rasa mcm nk lompat masuk dlm sangkar tu! haha..

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

di jadikan manusia tapi kepingin jadi kera..Ishhhh

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Wah enjoy sampai gaduh2 tu menakutkan ok.

lily lotus said... [Reply to Comments]

gaduh2 jugak tp jgn tersalah balun orang...ekekeke

Aracy Flavia said... [Reply to Comments]

aufff! nyam nyam.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...