Instagram : @peejburhan

Bali - day #2 - nak berjimba pun potong stim tahu.

malam tu kita orang ke club.
berjalan la menuju ke arah tu.
sambil mencari-cari nak pergi yang mana punya.
sampai hujung tengok bounty discotheque macam ramai orang je.
ok masuk situ.
tapi tempat ni ada cover charge. kelas kau maria.
tapi tak mahal pun la. Rp50,000 je.

masuk je agak terkejut.
kat bawah tu tetiba ada minah indon pakai bikini menari-nari atas pentas.
bukan macam tiger show ke apa. macam peragaan pun ye. pelik.
tu takpa. tetiba ada lak lelaki.
pakai swimming trunk je. hahahha. pitam.
tapi sebab tergamam. terlupa amik pic. hahah.

then terus naik ke belas atas.
sebab bawah tu macam live band la.
ada tempat main snooker la apa semua.
so ke atas baru ala-ala club.
penuh gila manusia.

paling tak best sebab tempat tu ala-ala open air sikit.
so takda aircond.
pakai kipas aje. menangis weyh panas berkuap dia tu.
meleleh-leleh peluh.
nasib lagu best.








yang bestnya.
sebab panas macam tu.
semua bukak baju. weeeeeeeeee.
tak menahan tengok.
memang cuci mata abis-abisan la.
but omputeh ni tau la.
harap kacak n badan lawa je lebih.
tapi tak pandai menari langsung.


bukti betapa panasnya sana.
rambut noy dah serabai.
muka aku penuh peluh.
rambut aku tu basah kuyup ok.

then later kita orang tukar tempat ke belakang sikit.
sebab noy tu memanjang nak pergi toilet je.
if duduk depan kena rempuh orang semua la apa.
leceh. so carik table dekat ngan toilet.
lepak situ la.

tengah seronok tengok orang.
from the corner of my eyes, boleh nampak ada this one guy senyum je pandang aku.
aku buat-buat tak nampak. kasi tembus itu orang.
nampak dia senyum and tunjuk-tunjuk aku kat kawan dia.
buat bodoh dah terus menari.

tiba-tiba tau dia ada kat sebelah.
mamat indon. very good looking.
not gonna deny that.
sharp features semua.
handsome la.

mula-mula dia tanya soalan biasa-biasa la.
ok la. then try to hit on me.
aku ni tak gemar benda-benda macam ni.
sebab aku kalau in a relationship, kalau boleh sembang ngan lelaki aku tak kenal pun taknak.

tetiba dia tanya ada pacar tak?
aku kata la aku nak kawin dah pun tahun depan.
dia kata aku tipu. e eh. motip aku nak tipu.
lepas tu tanya why aku nak kawin awal la apa.
whattt?? aku ni dah tua tahu. awal apanya.
then aku bagi tau la, noy n jonet single.
tapi macam tak faham bahasa.
siap tanya dia ngan bf aku siapa lagi handsome.
harus la aku jawab bf aku kan. hahahaha. matiklah statement.
siap aku sound kata dia pendek. padan muka.

macam-macam la.
dia pernah kerja malaysia la. T___T
dia cerita dia duduk mana la kat KL ni.
sebut pasal nik aziz la.
paling tak boleh blah dia nyanyi lagu negaraku kat aku.
wtf!!!!!!!1
kira impressive abis la aku dengar tu.

memula ok la.
lama-lama jadi annoying.
pastu sibuk dah gelak nak tepuk2 la apa.
ishhhhhhhhhh. tepuk muka tu kang.

dah la dalam club kot.
aku nak dengar lagu ke nak dengar kau cakap.
pekak ok telinga.
paling bengang tetiba dia, "daripada mata awak saya tau awak suka saya. tapi awak malu nak cakap"
babi gila."
confident sangat kau ni.

then dia sibuk suruh kawan-kawan dia try noy n jonet.
agak-agak la der.
then noy marah aku.
noy kata dia cakap ke apa takyah layan.
buat bodoh je.
aku buat tapi memang tak paham bahasa dia tu.




then kita orang ke toilet.
bincang-bincang.
cakap jom balik la. takut gila kan.
ye la. dah la dia orang indon.
orang sana. kau nak mintak tolong sapa pun.
dah tentu bouncer ke apa semua pun orang dia.
tah-tah geng. madafaka.
ye la. sibuk tanya tinggal hotel mana la.
bila balik la apa. menakutkan kot.

so terus gerak.
dia hulur tangan nak salam.
tak layan. jalan je laju-laju.

lepas tu paranoid. jalan sambil tengok-tengok belakang kena ikut ke tak.
tu la tak bestnya pergi semua perempuan ni.
orang kacau kan.
if ada lelaki dorang tak kacau.
takpa. next year pergi ngan suami. yeay. heheh.

tapi serious bengang gila.
orang pergi sana nak bersuka ria.
tetiba ada lak mamat potong stim.
dorang ni kat sana tau nak score je.
agak-agak la. kau ingat semua macam tu ke.
sebab aku gemuk, takda orang nak ngorat ke apa.
kira bila kau bagi kata-kata manis tu aku teruja la?
tak kosser ok.

ok tu je kisah day #2
nanti kita sambung lagi di minggu hadapan.
long way to go. :)

7 Comments:

Nieda said... [Reply to Comments]

tAKUT DENGAR citer ni.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

tp mmg klu dlm club tu kerja laki ni nk hit je..lempang bg karang....

tp x leh blah nyanyi lagu negaraku????miahahahahha!

ladyhermanas said... [Reply to Comments]

ahhaha kelakar lawak neh..indo nyanyi lagu negaraku.semangat imigrasi betol hahaha

Lady RaRa said... [Reply to Comments]

sambung minggu depan konon

dengar rasa macam lama

padahal besok dah minggu depan. kahkah

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Alahai peeja, ada juga yang nak ngorat2 juga ya betul lah tu memang menakut kan buatnya di ngorat2 pastu kalau kita ikut entah2 dia rogol dan rompak pastu dicampak nya kita kat mana2 ish memamg takut lah.

shuweet said... [Reply to Comments]

hahaha..poyo nyer mamat indon..kalau jantan mesia g sana sah2 pempuan yang tiba2 datang..aku pun penah kene masa g clubbing kat bandung...kesahnyer die tu cam escort la..kot2 kite nak guna perkhidmatan die..kejiii sangat

Dark @ng3L said... [Reply to Comments]

oh ade juge rupenye orang spesis macam aku apabila ade bf menjadi malas untuk berckp ngan laki. aku ingat aku sorang je weird cani

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...