Instagram : @peejburhan

baby tomato

tak boleh tahan.
tengok facebook.
ulang tengok pic lil popia.
geramnyaaaaa.
rindu pun ye.

zeity rajin tag mama pic zara sofea.
so dapat la tengok.
katanya sekarang dah aktif.
gigi dah ada.
dah tak reti dok diam. reti merayap semua.
ish tak sabar nak spend masa ngan dia.

so sebab tak tahan.
nak jugak letak pic dia kat sini.
amik daripada fb mama yang zeity tag tu.

:: amboi dah macam-macam aksi reti buat yea ::


:: cantik sangat tau pompuan ni. wah matiklah puji kan. harus la kata anak buah sendiri. siapa nak puji kalau tak aunty peej kan. ngeh ngeh ::


rasanya ni time dia nak bangun kot.
dia pegang tangan kita. kira 1,2,3 nanti dia tarik diri dia sendiri untuk bangun.
baju tu noy beli masa kat bali.
besar sebenarnya. tu yang lipat2 kat lengan tu.
tapi dia tu macam-macam nak beli. tak kisah la boleh muat ke tak.
my <3 belongs to mummy. 1 lagi daddy.
nasib takda my love belongs to aunty noy. harus noy borong kot paksa pakai.
ye noy memang suka paksa-paksa.


eeeee. ni kenapa ni?
omg serious sebijik muka ayol time kecik.
rambut pun fesyen sama je. hahaha.

paling tak tahan tengok pic bawah ni.


ni dah kenapa ni?
bulatnyaaa. macam tomato.
ok random gila tiba-tiba tomato.
tapi takpa. geram jugak.
sebab tomato bulat.
ok nak tukar la.
taknak panggil popia dah la.
nak panggil tomato.

nanti ada lagi pic dia ke apa.
akan diupdate lagi.

15 Comments:

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

geramnya tgk mata dia, pp dia ekekeke..booolatttt

oshinz said... [Reply to Comments]

kalau tomato comel macam ni, confirm akan makan hari-hari. hahaha. comel gilos kot!!!

Aiza Iza said... [Reply to Comments]

Ada ruper noy sket ler

cik chinta said... [Reply to Comments]

baru nak cakap jugak..ada iras2 noy..

Miss Anne said... [Reply to Comments]

comel!
setuju.ada iras noy ckit..

Atiqah MoHez said... [Reply to Comments]

geramnye aku tengok! comel betul! :)

sHieRa cAkAp said... [Reply to Comments]

Eeee... Pinjam boleh!!!

Hazey said... [Reply to Comments]

Gitulah bila dapat anak buah, lagi2 yang sulung jadi rebutan dan jadi buah hati semua orang, bila tak jumpa rindu cam nak gila, bila ada depan mata gomol tak hengat dunia.. bukan Peej je, sume orang pun sama.. huhuhu.. Sure Baby Tomato akan jadi anak dara yang jelita juga cam Aunty2 dia gak....

shuweet said... [Reply to Comments]

chumellllll

33dda said... [Reply to Comments]

Omeiiiiiiinye tomato aunty peej.

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

tomatoooooo!!! I like! Comelnya! btw, I love her name!

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Adoi,zara ni memang cute sangat, harap nanti anak peeja pun se cute zara ya.

Mymie Sein said... [Reply to Comments]

alololo...tomeinye..

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ya rabbi mata bolatttt..pipi pn geram tgk!

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Buah Hati Mama..huhuhuhu

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...