Instagram : @peejburhan

aci tak?

macam malas nak sambung entry bali.
takda mood sungguh.
nak watermark pic la apa semua.

so buat pasal lain dulu la.
anyway. aku tak rasa aku jenis comel.
maksud comel bukan muka comel ke apa tu.
tapi yang ala-ala beraksi comel konon bimbo la apa.
tak!

aku rasa if korang baca blog aku pun boleh nampak kot.
mana ada. ramai kata garang ada.
kadang-kadang terbawak sampai ke luar.
appear garang. orang takut nak bermesra ke apa.
walaupun hakikatnya aku ni if memula jumpa orang senyap bukan sebab garang.
tapi sebab pemalu.
ramai yang datang amik tabita pun ckp.
nampak aku terkemut-kemut pemalu.
dorang pun jadi macam segan.
yeeee...memang aku selalu berkelakuan aneh if jumpa orang.

oh talking about tabita.
aku takkan open kat blog.
siapa nak email je. nanti aku letak nama dalam waiting list.
sampai masa aku email balik bagi details if dah tiba time korang.
but please la dah email tu, sila check email ye.
letih aku la. n kalau rasa-rasa tak sure nak ke taknak.
jangan la email aku. berfikir sebelum email.
tak pun tau jenis bukan selalu check email ke apa.
bagi sekali no phone. at least aku email takda response ke apa.
aku boleh la sms ke apa.
ye. sila amik perhatian.
sapa ada email aku sebelum ni. sila check email korang ye.

nway sambung.
pasal comel tu.
aku ni takda la pandai mana.
tapi takda la bongok sangat ke apa.
if aku kata aku tak tau. memang aku tak tau la.
takda la aku nak beraksi comel ke apa. konon bimbo sangat.
saje nak perhatian dan layanan ke apa.
kosser ok. getik.

aku pun tak tau nak type apa sebenarnya.
tu je la.

p/s : mode : sentaps

5 Comments:

AkUfiZA™ said... [Reply to Comments]

eh! mane ade garang
elok je mase aku jumpe ko time amek dompot jr dulu
xde la garang pun, cume ko ter-over malu, so aku pun ter-malu², haha

linda said... [Reply to Comments]

Ni pasal ko tanya Seri Kembangan katne eh cik Pija. Sabau nak :)

Misz Jazzy said... [Reply to Comments]

Peeja mcm akk laa, x garang tapi mcm garang, malu tu ye laa.x garang nanti naik kepala plk

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ni mesti ade org ckp ko cmtu kann?
sape cakap cakap cakapppp... (buat mcm ahmad nisfu seniman bujang lapok) :P

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty pun dulu kawan2 semua cakap muka garang padahal saya sangatlah peramah kan. Entah macamana lah orang boleh cakap kita garang.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...