Instagram : @peejburhan

Simple Sunday #2 - Mata Ikan

Malas nak cerita sangat.
so letak pic efek mata ikan (fisheye effect) yang di ambil daripada camera mama.
ada yang lawak.
ada yang comel.
dan bila part aku ada yang sangat horror.
ibu mengandung kalau boleh jangan tatap lama-lama ye.
hehheeh.












omg memang horror nak mampus.
gila ke letak pic macam ni?
alah lantak la kan.
takkan nak letak pic yang cas cantik je kan.
sekali sekala kena bagi sedar ni la ghupe kita.
ok tak sangat la. ni efek mata ikan.
if bebetul comei sikit kot. heheh.
nak jugakkkkk. ;p

5 Comments:

cekodok said... [Reply to Comments]

kak peej...bukan rambut auntie tu selalu di edit ke.... nnt marah pulak dia akak letak pix dia mcm tu...

CAYANG ALIN said... [Reply to Comments]

ehehe..lawak la..comel jer part u..tak la horror ke ape..for me cam cute jer..

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Yang paling nampak kelakar adalah ayol, yang lain lain tu tak lah teruk sangat pun.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

lawak2..hahahaha

akiss ferrero. said... [Reply to Comments]

warrghhhh.. kelakarrrrr! hahahaha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...