Instagram : @peejburhan

Simple Sunday #1 - comot.

ok sebab sunday.
entry pun kasi simple la ye.
random pictures dpd twitter.
ada tu kasi tepek je.

:: jambu asam. sedapnyaaaaaaaaaaa ::



baru lepas mandi.
ada yang komen kata buatlah la sikat rambut tu kot ye pun.
tapi tahukah anda dah lamaaaaaaaaaaa gila aku tak sikat rambut.
aku hanya sikat if pergi saloon.
dorang sikat sebab nak colour ke apa.
aku sendiri sikat pun takda.
pakai jari je id ada kusut-kusut.
sebab if sikat aku rasa lagi horror n nampak macam rambut rosak.
so biar la dia macam tu je.


some of the parcel yang aku siapkan.
banyak gila post hari tu before pergi bali.
sebab rasa tak best la pegang barang lama-lama.
sebab duit orang kan.
so aku kata kena pick up by tuesday jugak.
or biar aku post.


akak pos malaysia bagi aku borang banyak gila.
aku mintak takda la banyak. tp sebebat dia bagi. heheh. bagus.
sebabnya earlier tu.
aku memandai isi borang.
dah la tempat mengisi borang tu penuh.
aku kena isi kat tempat yang rendah sikit.
aku tak tau apa motif dia buat rendah.
sebab bukan budak kecik nak isi borang pun.
aku isi kemain lama n banyak borang.
sambil tonggeng.
kiwek mesti pemandangan ngeri untuk orang-orang dalam pejabat post tu. hahahahha.
sekali sampai kaunter dia kata aku salah isi borang. T______________________T
dia bg borang n kena buat all over again.
nasib dia kata takyah amik no giliran dah. terus ke kaunter dia je.



twitpic muka mintak lempang.
time ni memang super busy n super penat tak cukup rehat semua.
tengah tunggu nak pick up noy balik dpd kerja dia.


kita orang dah letak jaring kat grill.
so boleh la dorang bersantai depan pintu.
ni lulu mengenang masa depan kot.
tak pun rindu kaseh.
kaseh takda kat rumah kawan aku.
bagi dia mate.
kesian gersang.

ok la tu je.
ta-ta.

4 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

tgk kaki dia! ahahaha

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Mengigih betul la peeja, kalau aunty memang tak kuasa
Nak packing barang2 ni.

cahya indah said... [Reply to Comments]

kak Peej, sama la kita. Cahya pun tak sikat rambut..penah baca kalau sikat banyak2 pun tak elok, so tak payah sikat terus. guna jari pun boleh..haha. padahal malas nak sikat rambut..

EriNia said... [Reply to Comments]

akak dah buat post Tabita ke??

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...