Instagram : @peejburhan

siapa mau?

ORDER DAH CLOSE UNTUK BATCH KALI NI. 
SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
SORRY FOR THE INCONVENIENCE.

ok right now ada banyak slot kosong untuk tabita next batch ni.
letih dah aku beremail.
kemain lama nak tunggu respon.

so siapa yang betul-betul nak.
n can bank in a.s.a.p
sila bagi email kat aku.
nanti aku bagi details. banking account.

email : nurhafiza.burhanuddin@gmail.com
subject : TABITA

harga regular set rm300.
ada cleanser, toner, day cream n night cream.
boleh tahan 2-3 bulan.

yang betul-betul nak ye.
oh lagi satu aku tak buat delivery.
nak kena amik kat rumah aku.
so sebelum email sila fikir masak-masak.
thank u.

5 Comments:

Shiela Rahim said... [Reply to Comments]

dha bank in dah =D

Deqna said... [Reply to Comments]

Peej.. my mil memang tengah cari produk ini... memang nak beli.. tapi bila baca ayat last tu fikir2 masak2 sbb kena datang collect, bila my mil beria nak, aku pun rasa nak try jugak.. ada byk ke stok.. takut lambat pulak...nanti abis...nanti kalau jadi i'll email to u yer..tq

cik chinta said... [Reply to Comments]

heheheh...bagus kan? makin maju bisnes..semoga makin murah rezeki.

ZaritH said... [Reply to Comments]

Ar? Close lg? Melepassss lagiks

EriNia said... [Reply to Comments]

akak , nak tanya noy pakai brape lame boleh hilang2 jerawat ek??

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...