Instagram : @peejburhan

selamat pagi.

wah teruja boleh cakap selamat pagi ni.
bukan senang.
amat jarang berlaku.
ni pun secara tak sengaja.

tadi terjaga sebab panggilan tandas.
then kecoh kejap sebab kucing menggila di pagi hari.
abis tong sampah terbalik bagai.
elok masuk dalam selimut.
bb dok bunyi.
rupanya izyahya bbm.
sementara topik masih hangat.
mari layan lite-lite.
haaaa ambil.
layan dia terus aku buntang takleh tidur balik.
bangun lalu smoke bertalu-talu.

lepas tu tengok email tabita banyak.
so kena layan. kang nak tunggu aku bangun mau pukul berapa tah.
ni pun ada some tak abis reply lagi.
nanti sambung.

busy day today.
email masuk rasa tak menang tangan.
tetiba aku feeling macam kerja kat office lak.
sebab pepagi kena layan email n all.
selalu takda makna.
ada la tengah malam baru hadap n reply semua.
burung hantu sungguh. ;p

ok la bye.
nak sambung bbm.
hp aku hari ni berapa kali mcm jam.
slow je.
dpd satu app nak ke app lain lama gila.
dia pun terkejut kot.
selalu pepagi dia berehat je.
ni notification emails, fb, twitter, bbm la apa semua masuk serentak.
heart attack dia. miahahahha.
tak pun semput. haaaaaaaaaa.
macam tuan dia la. takleh kerja lebih sikit. semput. ;p

eh tadi bukan dah bye ke?
apesal type panjang lebar kan.
aku rasa aku agak high la.
sebab ngantuk. ada la tidur 2 jam je tadi.
sebab type ni aku rasa macam aku jauh je dpd keyboard ni.
rasa numb pulak.
eh terbebel lagi.

ok later.
tata byatches.

p/s : e eh by the time post dah tak pagi kan. ok sebenarnya dah type lama. n terbukak lama draft ni. tapi busy ngan bb tak terpost pulak. pffftt.

5 Comments:

cahya indah said... [Reply to Comments]

good morning kak peej, pegi sambung tido balik..hehe

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Wah kencang berniaga ya sampai tak menang tangan gitu, ok kalau dah kayo sila lah tukar blackberry baru.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

by the time aku baca dah tgh hari wei so aku pikir maybe ko good morning tu tgh hari la bg ko..hehehehe

nqr said... [Reply to Comments]

bbm apa tewww dgn izyahya???? dah samak mata tgk gmbr tadik? muahahhaha

Iz said... [Reply to Comments]

ggm grup tu la qis, time ko membuta, kitorang meeting. Kan ko pun dah baca semua minute mesyuarat kitorang tu. cewahh, hahaha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...