Instagram : @peejburhan

PUMA SOCIAL @ Cosmic Bowl.

Last friday 11/11/11 aku join event PUMA Social kat Cosmic Ball, Midvalley.


Event untuk after-hours athelete. Social sport.
Selalu if sebut athlete je orang akan cakap pasal pelumba lari ke, perenang ke, pemain bola ke.
Semua jenis sports tu la.
So after-hours ni more like social game macam bowling, dart, foosball, ping pong, arcade games n macam-macam lagi la.


Pelancaran kat Cosmic Ball, Midvalley tu, few lanes ditutup khas untuk event PUMA Social ni.
ada ramai members of the media and host of PUMA Friends such as Jay Menon, Suki, Dennis Lau, Phat Fabes & Ben, Jason Phang, Jeff Chin, Chermaine Poo, Roshan, James Baum, Aric.



Huda n Ice ada kat situ.
So mintak dorang teman kejap.
Sebab aku ni kan kurang mesra.
Nasib bloggers yang datang adalah peramah. So ok la.
Bila aku dah warm up n ok je.
So dorang pun gerak. :D

:: Session warm up ::

Aku ni sebenarnya tak reti pun nak main bowling.
pernah main 2 kali je seumur hidup.
last main mau dekat 10 tahun lepas kot. T___T

nasib tak wajib main ke apa.
siapa nak main ikut suka.
setelah dipaksa. aku try la baling.
1st n 2nd try memang hancur. ;p

:: cea-cea ::



ye dan ke longkang ye. hahah.
tak suka.
then semua la sibuk ajar macam mana nak main.
gaya tangan la apa la.
aku rasa macam susah je nak buat tu. :/
then tiba-tiba time amik bola huda gelak.


hahahahhaha. sebab masuk jari pun salah.
bengong gila.
orang masuk jari hantu n manis.
aku masuk jari tunjuk n hantu. nice.
patut la aku macam tak reti nak buat gaya lengan la apa la.
sebab memang tak boleh la sebab dah begitu cara pegang tu. *pitam*


:: games. hahhaa. macam-macam ada ::

:: nannoor - ina ::

:: me - @pompuanemosi - adihana ::


serious seronok.
ok seronok sebab bersembang la apa la.
main tak sangat.
plus ramai kan.
kalau terel takpa jugak.
ni asyik ke longkang je.
orang pun nyampah.

eh tapi bila aku dah tukar cara pegang bola tu betul.
jatuh jugak la bowling pins tu.
walaupun tak strike. tapi best.
serious bila main ni, tiba-tiba rasa macam nak ajak kawan-kawan lepak main bowling.
macam best. ;p

If korang pun rasa nak join.
PUMA Social after-hours bowling event ni boleh di join.
Sebab bukan ada kat Klang Valley je.
Tapi ada jugak kat tempat berhampiran anda.
the club event is known as PUMA Social Club Nights.

Outstation :
  • 2 December di Fuel, Autocity, Penang
  • 9 December di Movida, Melaka.
  • 10 December di Hola Pub & Bistro
Klang Valley :

  • 25 November di Ecoba, Damansra Perdana
  • 26 November di Movida, Sunway Giza.
Grand Finale
  • 16 December di, Cosmic Bowl, Midvalley.
back to where it all began.




siapa yang wish nak menang PUMA vouchers n menang invite untuk PUMA Social Finale Party boleh log on to PUMA Social's microsite :


dan jawab 3 soalan simple untuk menang PUMA vouchers n untuk dapat invite ke Grand Finale.

untuk latest updates n check out PUMA friends boleh join PUMA Facebook - http://www.facebook.com/pumamalaysia






ok selamat berjaya n have fun being an after-hours athlete with PUMA Social.

p/s : malam tu cuci mata sungguh tengok PUMA friends yang super sexy & hot. paling gerak tengok James Baum. Aummmmm. ;p~

3 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Bowling adalah satu2nya game yang aunty pandai dan boleh main,malangnya uncle selalu tak nak main kalau di ajak sebab dia tak pandai main bowling. Hah tu lah orang lelaki dia nak menang je kalau kalah dengan bini sure dia tak main lagi kalau di ajak.

Ana AzNuRuL said... [Reply to Comments]

pin kat candid camera tu yang latest ke..walaa glowingnye muka..hasil tabita ekkk..nampak mulus la kulit..

Ana AzNuRuL said... [Reply to Comments]

*pic

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...