Instagram : @peejburhan

poppy

aku tak amik sangat pic zara sofea.
sebab camera menggila kan.
if amik pun ada kat camera mama.
nanti senang-senang aku transfer n tepek sini.

ni masa last day before dorang balik.
last monday.
kita orang ke JJ.
sebab me n noy nak beli toys untuk dia. :)




aku belikan benda gantung-gantung ni.
suka gila dia.
leka duduk dalam tu.
tapi kerja nak capai n masuk mulut.
yang snail tu. seboleh dia nak masukkan kepala snail tu dalam mulut dia.

noy pun ada beli jugak.
apa tah. yang tekan-tekan keluar lagu macam-macam.
pun dia suka.
lupa nak snap.
dalam camera mama ada rasanya.


then beli belah sikit apa keperluan.
dah la terjumpa reader kat sana.
n yes. aku comot melampau.
dan pemalu.
mula la aku berkelakuan aneh. hahahaha.
sorry ye rina myvi. ;p

later pergi makan kat chicken rice shop.
sibuk snap pic lil poppy je.
terlupa nak snap lain-lain. ;p



sampai makanan makan terus.
x sempat snap.
bagus dia tak kacau mummy n daddy dia.
letak dalam stroller. dia main ngan mainan dia je.
aman damai makan. heh. :)

seronok hari tu puas melayan dia ni.
ni dia dah balik rasa rindu je.
nanti jumpa again tah2 dah berjalan.
best tu. jalan je ye.
tak mo lari-lari.

hari tu aku marah dia.
dok hep-hep.
takut ok.
mesti nanti dia tak suka aku.
sebab aunty peej yg garang.
lepas kena marah tu. terus terduduk kat daddy dia.
ayol tolehkan kat aku pun dia taknak ok.
dia ngadap noy je. hahahaha.

syabas pija. ;p

11 Comments:

nqr said... [Reply to Comments]

comeinya beg kumpuuuuuuu pandaa!

Miss Anne said... [Reply to Comments]

cutenya pipi diaaaa!

Tijah said... [Reply to Comments]

mmmm...anti pija pandai beli barang baby sekarangggg kannnnn? hehehe

cik chinta said... [Reply to Comments]

comey je. da pndi peej bli toys

Lya Colours said... [Reply to Comments]

comelnya bulat mata
budak2 kecik takat hep hep pon dah boleh melalak kadang2

Tedmoreno said... [Reply to Comments]

Pasni uols plak.
Ehhhhhhhhhh
Hahah

Teted

Che Sue said... [Reply to Comments]

harus aa ada anty yg strict..sb anty noy dah spoil dia..ko jadi orang ja'at la pija lepas nih..kekekek!

AkUfiZA™ said... [Reply to Comments]

Super cute!

Mak Izz said... [Reply to Comments]

comelnya poppy ni. gerammmmm!!!

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hep hep kat peeja sebab marah si lil poppy yang comel tu.

rosealley said... [Reply to Comments]

hish, xpuas la tengok lil poppy ni, nape comel sangat!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...