Instagram : @peejburhan

pheewwwww.

hah. baru la dapat bernafas sikit ni.
punya la busy terlampau.
rasa nak nangis.
stress pun ye.
rupanya sebab lupa makan.
dah makan baru ceria kembali.
semua kerja pun jalan je. kalau tak otak block.
tapi lupa makan pun tak memberi makna kat aku ni.
tetap la sama je rupanya.

sorry tak dapat nak balas email ke apa.
will only get back to u guys next week.
sebab ni pun banyak entry kena buat.
yang saja-saja nak auto publish, n jugak entry yang memang wajib buat.
2 hari tak dapat mengadap pc check apa-apa.
if mengadap pun kejap sangat.

baju tak packing lagi ni.
elok la tu. last minit sangat kan.
tu pun pergi bercuti ni gamble je.
tempat tinggal pun takda ni.
tapi tak risau kot.
masa pergi dulu ada banyak je hotel ke apa.
jonet dah feeling ala-ala backpackers konon.
takda makna. aku pakai bag tarik.
so jonet kata takpa. pun boleh.
tapi kita bag rollers. T______T

kali ini taknak bawak baju sangat.
sikit je bawak. sana beli.
sebab pengalaman lepas mengajar kita. heheh.

tadi dotdot datang. bagi duit belanja.
awwwww. so sweet. ;p

mama : sayang betul dia kat kakak kau.
noy : tu la.
mama : bagi duit belanja semua.
me : *senyum angkat kening*
mama : mama ingat dia nak jumpa sebab kau nak pergi lama. rupanya nak bagi duit belanja. hujan-hujan datang bagi duit kat tunang dia.

erkkk.
tunang ke.
takutnya. ada tunang rupanya.
bila masa tunang? risik jew. hew hew hew.
tapi lagi sedap sebut tunang dpd perisik kerisik kan. ;p

mula-mula dia bising jugak la.
dia kata asyik jalan je aku ni.
eh selalu ke?
lepas tu dia kata dah pernah pergi. buat apa pergi lagi.
lain. tak samaaaaaaa. dulu takda jonet. ;p

sentap mak.
tapi tiba-tiba dia kata dia dah tukar duit sikit untuk aku buat soping-soping.
la la la. baguih. buat tambahan belanja. :D *senyum lebaq*

ok la. tu je.
nanti sambung lagi.
nak update entry-entry tertangguh.
tata byatches.

p/s : macam cibs kan aku ni. tengah seronok bercerita tiba-tiba letak penutup.

7 Comments:

nur choki choki said... [Reply to Comments]

sonoknya dapat duit$$$$$$$

MariahRohaini said... [Reply to Comments]

Awai dah dpt nafkah..baguih..baguih..baguih...

Che Sue said... [Reply to Comments]

syiok toi..

cahya indah said... [Reply to Comments]

ohh bestnya dapat duit belanja from tunang, kak Peej..hehe

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Nak bercuti ke Thailand lagi ya? Berhati hati ya sekarang musim hujan kang kalau terkandas meraung dot dot kat sini.

liaamalia said... [Reply to Comments]

wah bestnyer nk g oliday...b careful & enjoy ur oliday~

Mrs.Sheikh said... [Reply to Comments]

happy holiday peeja..
sapa lagi nak syg kalau bukan tunang sendiri.. :D

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...