Instagram : @peejburhan

masih mood cuti-cuti.

dah balik.
selamat sampai rumah jam 2am tadi.
relax kejap je terus tidur.
penat melampau.

kat sana macam tak cukup tidur.
aktiviti penuh je.
shopping je la pun.

so ni masih mood cuti-cuti.
belum ada mood nak mengadap internet sangat.
jenguk sikit-sikit je.
nanti dah mari kita gigih seperti sebelum ini ye.
pic ke apa semua pun tak sempat transfer lagi.
plus nak tunggu jonet datang sini.
amik pic daripada camera dia jugak.
nak tunggu dia update memang takda la.
hari tu yang pergi krabi pun sampai ke sudah dia tak upload. nice.

kejap lagi nak pergi beli hanger.
rumah ni macam orang makan hanger pulak.
memanjang tak cukup. mana pergi tah.
nak beli sebab nak gantung baju-baju baru.
kali ni shopping lagi berhemah.
dapat banyak baju n mostly baju proper kedai.
agak pricey tapi puas hati.
tak beli langsung yang tepi-tepi jalan tu.
sebab dulu dah beli, plus menyampah dorang asyik nak mahal-mahal.
padahal baju bengong-bengong je.
so sebab baju cantimnyi. kena la gantung. hah gedik.

tahun depan nak pergi lagi la.
tapi pergi ngan suami. romantika sikit la.
sebab tension pergi semua perempuan ni.
asyik kena kacau je.
dah la aku n noy ni memang jenis paranoid.
gelabah gila. ;p

ok la. nak siap keluar.
noy dah abis mandi.
siap ugut, "if i'm rwady, n u still not ready, im gonna kill u peeja."
kejam. padahal senang2 je aku kepak tangan dia time dia nak kill aku tu kan.
ok tata byatches.
nanti sambung.

7 Comments:

cahya indah said... [Reply to Comments]

kak Peej, gambar baju cantik letak sekali please.. :)

Leen said... [Reply to Comments]

Haha, ganas giler Noy

{ Miss Syahira } said... [Reply to Comments]

Hi Peej.

1st, kirim salam kat mama ye. Datin Marina Monroe. hihi.

lama tak drop comment.

hari ni ada masa sikit, so singgah la comment kat sini.

now sedang meriba kucing sambil baca blog Peej. ahhhh~~~~ tekanan sekejap sbb burung twitter biru tu asyik terbang2 je lalu kucing saya sibuk nak kejar kat screen tu T_T

okeh. nak samb baca lagi..

liaamalia said... [Reply to Comments]

welcome home~yup me too hampir2 ditipu oleh cowok2 yg jual bju disn..konon 1rumpun cit porahhh~bl g butik die harga lg murah hokeyyyy~

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

selamat polanggggg

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

welcome back peej! *hugs dari jauh

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Shopping kat mana2 pun memang best, biasa lah orang perempuan kalau tak beli baju kalau bercuti tak sah kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...