Instagram : @peejburhan

Kem Cuti Sekolah.

[STICKY POST]

So cuti sekolah dah sampai.
Korang dah ada plan untuk anak-anak.
Cea gaya aku cakap macam aku pun ada anak.
Takpa, walaupun aku takda anak lagi.
Tapi tau ramai readers aku yang dah ada anak.

Selalu cuti sekolah mesti parents pening je tak tau nak suruh anak buat apa untuk penuhkan masa dorang kan.
Kang tak plan apa-apa boring je dorang nanti.
Tu takpa lagi.
Paling sedih nanti bila bukak sekolah.
Kawan-kawan semua cerita kisah masing-masing.
Nanti yang takda aktiviti tu emo je, sebab dorang takda benda nak cerita.
Ingat lagi dulu, if bukak je sekolah, mesti akan ada kena buat karangan apa kita buat time cuti sekolah.
Bila ada aktiviti tu. kemain panjang lebar cerita. best je.

So siapa yang belum plan apa-apa ni.
Apa kata hantar dorang ke kem cuti sekolah kat Kem Lambaian Danau, jasin, Melaka.
Atau dalam bahasa omputehnya summer camp la.
Zaman aku kecik-kecik. Suka gila if tengok cerita omputeh dulu-dulu.
Budak-budak pergi summer camp. Macam best je kan.
Tak sangka sekarang dah ada.
Tak tau la if dulu pun ada. Aku je tak tau kan. ;p

Ok meh bagi details sikit.

Session kali ni adalah untuk 25-28 November 2011.

harga pakej Kem Cuti Sekolah ni ialah RM245 seorang untuk 4 hari 3 malam.
pakej ni termasuklah untuk :

  •  latihan dan aktiviti
  • makan dan minuman (termasuk bekalan makanan dan minuman sewaktu aktiviti di jalankan.)
  • penginapan dalam khemah (tidur dalam chalet if hujan)
  • t-shirt Kem Cuti Sekolah
  • sijil penyertaan.
Bagi yang pernah join Kem Cuti Sekolah ni before, akan dapat diskaun.
So just bayar RM205 je untuk seorang.
Untuk pakej berkumpulan yang lebih daripada 5 orang pun dapat diskaun RM205 seorang.
So if nak diskaun, kena la kumpul ramai-ramai sikit.
Ajak anak jiran ke, anak office mate ke, anak saudara ke, join. so if lebih daripada 5 orang pergi register.
Dapat diskaun kan. jimat tu.

Dekat kem tu, anak-anak dapat belajar melalui pengalaman.
Boleh la dorang release kan stress selepas setahun pergi sekolah je kan.
Dekat situ pun dorang akan dapat kawan-kawan baru semua.
Boleh relax sambil menimba ilmu dengan aktiviti yang disediakan.
Selain tu, kem cuti sekolah ni jugak fokus untuk meningkatkan keyakinan diri peserta.
Supaya takda lagi rasa penakut, pemalu, tak tahu berkongsi dan tak tau berkawan.

Sambil aku type, sambil kak nam kan diri tengok blog kem tu. 
Pics kat facebook semua.
Macam best sangat je.
Kenapa la time aku dulu tak dapat merasa kan.
Kalau tak mesti aku pun tak pemalu kan. 
Ngeh ngeh. ;p

Kem Cuti Sekolah ni pun menawarkan harga yang sangat berpatutan.
Sebab Kem Lambaian Danau ni adalah kepunyaan sendiri.
Program semua pun di atur sendiri.
Tak macam most summer camp yang di tawarkan diluar oleh Consultant bebas.
Sebab mostly terpaksa sewa tempat semua. so kos lagi tinggi.

If berminat.
Daftar la cepat-cepat.
Tarikh tutup pendaftaran pada ialah 15 November 2011.
Boleh isi borang penyertaan di sini. CLICK HERE.

if ada sebarang masalah or pertanyaan.
boleh call bila-bila masa di talian 019-3682498 (Rosli)

for more info check out blog ni ye.
banyak info situ.
here are some of the pictures yang ada kat fb page kem lambaian danau.
ada banyak sangat.
tapi aku share some je ye.










ok itu aje.
selamat cuti sekolah. :)



2 Comments:

cik chinta said... [Reply to Comments]

tym2 cuti ni mmg bagus ada camp2 gni. ble antar adik g sana. kalo x duk ruma membuta sampai matahari da trun balik

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Tahun ni tak dapat nak hantar anak ke summer camp la peeja, sebab anak aunty yang bongsu si Afiq tu ada Peperiksaan SPM habis SPM di kena pergi PLKN pulak. Dia lah satu2 anak aunty yang kena pergi PLKN.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...