Instagram : @peejburhan

happy time.

ish rasa macam dah lama sungguh aku tak update macam dulu-dulu.
i mean proper entry with pictures n all.
story penuh.
tah apa kena pun tak tau.
noy sampai bebel.
sebab dia kata aku ni memangjang depan pc.
tapi tah apa aku buat.
sebab nak kata update blog, takda pun.
hmmmm. entah aku pun tak tau apa yang aku buat.
tau-tau rasa macam busy je. cittt.

betapa lamanya aku tak update.
sebab entry ni adaah sangat lama ok.
masa keluar lepak-lepak dengan nysya, ice n huda.
2 minggu lepas rasanya. entah.
yang minggu ada deepavali tu. ;p

huda ajak keluar tengok wayang.
since nysya memang tengah cuti time tu.
ajak dia sekali.
try beli ticket dpd internet terus, tak berjaya. processing je.
sampai berjam.
so nak taknak kena la beli sendiri.

so ke pavi.
me n nysya.
dah la hari jumaat. hujan pulak tu.
memang jam melampau la jalan.
sampai kat gsc pavi.
bayangkan semua full.
padahal sebelum keluar rumah aku check ada banyak lagi. T___T
decide nak tukar cerita lain. full jugak.
try tukar time lain. pun full.
arghhh. 4 kali kita orang beratur. then sampai counter tak tau nak pilih apa.
sebab kena call ice. so keluar barisan.
ye la takkan nak sembang kat counter tu.
kang bengang lak budak jaga tu. or orang yang beratur.

tak dapat beli.
kekecewaan.
so pusing-pusing takda arah tujuan.
ingan nak tunggu ice n huda sampai then dinner n lepak2 je la kan.
sekali call dorang tak keluar rumah pun lagi. nice.

aku n nysya decide ke klcc pulak.
try luck kat sana.
dalam pavi tak sampai sejam.
rasa kejap sangat. merasa parking tetap rm8.
baziaq sungguh.





then ke klcc.
amik wayang kul 11.20pm.
tu je yang available.
so aku n nysya makan dulu sementara tunggu dorang.
later sampai baru dorang join.
dah la nandos klcc pun sekarang beratur kemain panjang.
they need bigger place la. ramai sangat orang suka makan nandos tu.



if kesana ni wajib beli. :D
nak abis makan baru huda n ice sampai.
bagus la tu.
duduk sampai kedai tutup.
then lepak kat park je.
rasa macam zaman remaja pulak.
ye la tak kosser nak lepak minum lagi.
katanya kenyang sampai payah nak bergerak dah.




happy time.
seronok lepak.
macam-macam benda catch up.
gossip sana sini. heheh.

by the time tengok wayang tu.
aku terseksa.
sebab escalator semua dah tutup.
merasa kena mendaki kat situ.
sampai atas aku semput rasa dada nak terkoyak.
nasib berbaloi sebab cerita real steel tu best kan. suka.

ok nanti cerita lagi.
boleh tahan banyak cerita tertangguh ni.
ok later byatches.

7 Comments:

linda said... [Reply to Comments]

Real Steel roxxxx! Aku suker. Worth watch walaupun aku takut citer wrestling2 ni, wrestling manusia pun aku takut, wrestling robot besor lg aku ngeri. Hahah, gilo ;P

cik chinta said... [Reply to Comments]

ekekeke...tu r, slalu jugak gitu, dok hadap laptop berejam..ape entri pon x kuar2. belek blogsop byk sgt kot? kakakaka

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

best lepak2 cmtu....rindu nk cmtu...

Hana Soffelia said... [Reply to Comments]

Kalo nk tau tmpat yg best, mesti dtg kt blog peej. sgt terliuq bla dtg blog ni.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Sesekali lepak dan cerita2 dengan geng lama memang best, aunty yang tua ni pun kadang2 masih lepak dengan geng2 masa muda sambil bergosip.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Sesekali lepak dan cerita2 dengan geng lama memang best, aunty yang tua ni pun kadang2 masih lepak dengan geng2 masa muda sambil bergosip.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...