Instagram : @peejburhan

pemalash lipash.

terbangun awal tadi.
sebab lulu bising kat pintu mintak nak masuk bilik.
sibuk je.
terus tak boleh tidur balik.
so mengadap game.
n baca blog sana sini.

nak update tapi malasnya nak transfer pics dpd camera.
ada yang pergi golek-golek kat tilam n tertidur again kang.
tapi macam nak update.
tapi macam malas.
macam mana itu.

kejap-kejap lagi la.
tak pun tunggu ala-ala basi nanti update.
korang pun dah biasa kan. heheh. ;p

4 Comments:

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Lipas tak malas..bertelur menetas..

si cokelattte said... [Reply to Comments]

heheheh.. betol la tu.. lipas tak malas mcm ko peej.. heehhehe.. aunty nani, cubit je buntuit si peeja ni...

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Biasalah kadang2 perasaan malas datang, apa pun tak boleh buat.

nqr said... [Reply to Comments]

ahhh mcm aku malas hapdet blog... klo hapdet pun separuh je rajin.pastu malas type bwh bwh.. yg lain save je draft..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...