Instagram : @peejburhan

The Missing Bag Contest by MANGO

Advertorial

Mango atau some of us kenal as MNG ada contest lagi.
Kali ni contest The Missing Bag Contest.


So bagi penggemar Mango, jom join contest ni.
Sebab hadiah adalah sangat lumayan.
Cara nak join contest ni sangat la simple.

First click link ni. CLICK HERE
Make sure korang like Facebook page Mango.
Then mari proceed.
Boleh nampak kat kiri tu ada list.
Salah satu adalah The Missing Bag (Malaysia).
Kalau tak jumpa, meh sini aku bagi lagi senang.
Click link terus. The Missing Bag Contest.

Ok sebelum tu aku cerita sikit pasal contest ni.
The whole concept of The Missing Bag Contest ni ialah untuk locate the owner of the bag.
Dalam bag tu ada few polaroid photos.
Selain tu ada pass untuk trip for 2 to Barcelona, Spain.

Apa yang korang kena buat ialah share photos tu dengan seberapa ramai kawan korang.
Lagi banyak korang share, lagi banyak point akan dapat. Tu aku akan terangkan lebih details kejap lagi.
So bila point lagi tinggi, lagi tinggi la peluang untuk menang hadiah-hadiah best tu kan.



Ok mari cerita lebih details how it works.
Lepas dah like n masuk app ni.
Apa yang perlu di buat adalah :
  1. Register dengan masukkan Nama Penuh, Nombor I/C, Nombor h/p korang. Later a code akan dia hantar ke h/p korang.
  2. Masukkan code tu untuk activatekan account korang. Kalau registration ni berjaya je, automatically korang akan dapat 10 points. Simple.
  3. Start suggesting polaroid photos tu keseberapa ramai kawan yang boleh. Tapi photo yang sama hanya boleh suggest sekali je kat orang yang sama. tak boleh lebih. kalau lain-lain pic takpa. contoh kau dah suggest photo A kat aku sekali. tak boleh suggest lagi sekali. tapi if nak suggest photo B, C atau D ke boleh. paham?
  4. Kawan yang terima your suggested photo tu akan dapat notification bila dorang log in. Kalau kawan korang tu click 'AGREE', korang akan dapat 5 points.
  5. Korang kena selalu visit page ni sebab every week akan ada new polaroid photos yang akan di upload.
  6. Teruskan suggest polaroid photos banyak-banyak kat kawan-kawan korang and pastikan dorang 'AGREE' supaya korang akan dapat kumpul lebih banyak points.



:: hadiah yang sangat la best ::




Dekat leaderboard tu boleh check top 20 players with the highest points.
Ni aku print screen 10 of them.
So apa lagi.
Join la contest ni.
Make sure lepas ni muka-muka korang pulak terpampang kat leaderboard ni.
oh jangan lupa baca T&C pulak.

So jangan tunggu lagi.
Join The Missing Bag Contest by MANGO ni now.

1 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Contest ni sesuai tu orang muda2 macam peeja, aunty baca je entry ini.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...