Instagram : @peejburhan

matinya patriot.

nak booking ticket wayang ni.
kemain lama processing.
bencik.
so sementara update je la.

serious kegilaan.
sebab kan aku kata pic yang aku dah watermark tetiba hilang kan.
ni baru kejap ni aku buat balik.
tapi bila nak upload ni. tengok dah takda lagi watermark tu.
some je ada. hish.

takda apa sangat.
lepak ngan ice n huda.
yang patutnya pergi klcc.
tapi cancel sebab ada cicak tu. heheh.

tak jadi tu.
so ke oldtown je.
sebab sebelah dia ada car wash. so ok la kan.
session gossip n membincangkan masalah negara.
cea saje je tambah tu. kalau kata gossip semata melampau la kan.
so kena la nampak berfaedah sikit. ;p



:: muka kak nam ketara kan kita orang. sempat je huda tu snap ::

lepas tu session cam whoring.
hehehehe.
dah la pakai ipod je kan.
lantak.
pun ok je. :)





noy n huda over.
memanjang kata pic tak lawa la apa la.
aku rasa ok je.
so tak puas hati.
kata ice tak reti amik pic.
so cubaan amik sendiri.
gila susah nak snap 3 orang.
sorang pegang. sorang tukang snap la. hahaha.

:: haha. pastu mata memasing melilau. ::





time ni lawak ok.
sebab suruh ice n huda amik pic sendiri.
sekali ice siap jilat2 bibir.
matiklah vain mamat ni.
taknak bibir kering kot. hahaha.




anyway.
kan lepas basuh tu.
aku dapat merasakan cicak tu still ada dalam kereta.
tapi ice n noy yakin kata mesti dah keluar.
tapi nak buat apa pun kan. naik je la.

then aku update pasal cicak tu kat entry.
ada yang suruh beli perangkat cicak tu kan.
yang boleh kasi dia melekat tu.
ajak noy beli.
noy kata tak payah la. mesti dah keluar. T___T

then ok je la.
tah instict aku mengatakan dia still ada.
so everytime nak naik. aku ketuk2 seat la, ketuk2 pintu semua.
so if dia ada. harapnya dia keluar la kan.

noy dah marah-marah.
dia kata masuk la cepat.
ye la. kita orang kan tak abis lagi paranoid peragut, rempit semua tu.
so kalau boleh terus masuk kereta lock.
ni aku menebeng lama-lama kat luar ketuk2 tu ni.
hish. abis tuuuu. tak pasal paranoid cicak.

tengok takda apa ok je la.
siap pergi klia semua apa.
ok je. Alhamdulillah takda apa.
oh kejadian cicak adalah sabtu ye.

tu takpa.
last wednesday noy keluar.
jeng jeng jeng.


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. pitam.
dia dah terkorban.
tapi ekor hilang. tsk.

maknanya selama ni memang dia ada dalam tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
nasib masa bawak kereta selama ni dia tak keluar. tsk.
lama gila kot.
ni mesti dia nak keluar mencari sesuap nasi or seteguk air.
tapi kena kepit.
tah sapa la yang kepit.
sebab masa aku check hari tu memang takda dia kat situ.
aku tau la.
tsk. trauma berkali-kali.

eeeeeeekkkk. meremang lagi bulu romaku.
eh ok la.
tu je.
nak bagi tau cicak tu akhirnya terkorban.
dan nak tepek pic vain bersama bff aje.

aku nak mandi ni.
sat lagi nak keluar.
ta.

9 Comments:

Lady RaRa said... [Reply to Comments]

rest in peace miss lizzie

semoga roh mu aman dan tenang dan ditempatkan bersama roh roh cicak yang beriman

jangan jadi hantu cicak wokey? nanti peeja sendiri kena up entry expose mistik : hantu lizzie plak.

kehkeh

cahya indah said... [Reply to Comments]

nasib baik da terkorban cicak tu, kalau tak mesti sampai sekarang kak Peej dok ketuk2 kat dalam kereta..hehe

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Bila dah tahu cicak tu dah jadi arwah baru lah lega kan kalau tak rasa tak aman je bila nak naik kereta.

nqr said... [Reply to Comments]

nih la patriot nya? lol

LaLaLOLa said... [Reply to Comments]

aku ingatkn ade citer patriot yg terkorban kat panggung huhuhu rupa2nya seekor patriot yang terbunuh tanpa sedar hahahaha mmg instinct ko terbaek!!

Aidah said... [Reply to Comments]

What a relief kan. Tahniah akak ucapkan pada sesiapa yang berkenaan yang telah berjaya mengarwahkan cicak jahanam tu.

lily lotus said... [Reply to Comments]

hahaha cicak yg dah terkorban. syahdissss

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

eh dia putus ekor je kan?bukan cicak kalau putus ekor tu nnt leh sbg balik ke?

~yaya~ said... [Reply to Comments]

Alamak! Tetiba terasa kegelian yang melampau. Erkkk!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...