Instagram : @peejburhan

macam orang normal.

semalam mak mertua ayol, zeity n zara sofea datang rumah.
sebab bapak mertua ayol ada kursus kat KL.
so dorang bersantai la kat rumah kita orang.

malam sebelum tu aku tidur after subuh.
as usual la kan.
then around 10am dah bangun dorang dah sampai.
bertalu-talu papa call. aku tak angkat pun. hahha anak derhaka betul.
tak la. tak kemana pun dorang tu. baru sampai kan.
so aku relax siap-siap semua baru la turun kan.

so melayan kenit n lain-lain semua.
around 3ish pm nap kejap.
then sambung layan.

dorang gerak around 9pm macam tu.
naik atas. aku online kejap sangat.
lepas tu tak larat.
terus tertidur. ambil.
so ni subuh bangun.
wah terasa macam orang normal.
jarang aku macam ni. ada la setahun sekali. heheh.

so ni baru la nak mengadap internet.
so sorry if banyak email masuk aku tak reply lagi.
Insyallah aku akan reply slow-slow by today ye.

ok nak check sims social aku. mesti tanaman mati. nice. ;p
gambar kenit nanti aku letak.
cilok daripada camera mama.
aku snap-snap daripada situ aje.

ok ta-ta.
nanti update lain.

3 Comments:

Lya Colours said... [Reply to Comments]

nak tengok pic zara tomeyy nanti

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Yey yey sitomel datang, geram dengan anak ayol makin besar makin tembam.

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

Eh x de gambar lil popia ek? Takpe aku still boleh bygkan kecomelan dia..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...