Instagram : @peejburhan

lil pop

nak transfer pics daripada camera mama macam malas.
so aku guna mana yang daripada ipod je.

ada banyak kat camera mama tu.
video pun banyak.
sebab noy pesan suruh snap banyak-banyak n amik video semua.
sebab die kerja hari tu.

hari tu check. banyak dah takda.
aku rasa mama or papa ni tak reti transfer pic la.
tak apa dorang bikin sampai hilang la apa pics. T_T.

bagus unifi ni.
sekejapan je upload video yea.
tapi tak panjang la video.
pendek je.
takda apa menarik pun.
ingat nak suruh kenit ni bising-bising.
sebab kat fb zeity ada video dia kecoh. seronok tengok.
so dengan harapan la ni.
tapi dia tak kuasa nak membebel lak hari tu. :/




bagi dia belajar cara nak vain.
tengok muka sendiri lepas tu snap. heheh.

:: zara sofea suka kucing ::

:: pastu nangis. bukan sebab takut. sebab dia nak susu sebenarnya. bikin aku gelupur je tau. heh ::



if rajin aku masukkan lagi pics n video dia.
if aku malas.
korang jenguk kat blog mama je la.
bila mama update nanti la ye.
ok tu je.
ta-ta.

12 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ish pipi dia tu yang buat aunty geram, rasa nya nak picit2 sampai dia nanges boleh? Hihihi kejam betul aunty ni kan.

cahya indah said... [Reply to Comments]

pipi dengan mata bulat tu yang buat Zara Sofea comel sangat..hehe

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ya rabbi geramnyaaaa tgk pipiiiii

cik ems said... [Reply to Comments]

haiyo gebunye!

A.I said... [Reply to Comments]

AYOYO!!!! geram tengok!

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

comel! :) peej, dulu aku pun takut kalau budak nangis, asal nampak aku jer nangis..kadang2 aku terpk gak..nak kate muka aku garang..xde lah..ala2 drew barrymore jer..hahaha maybe sbb size badan yg x barrymore sgt kott...tapi bila dah ade anak sendiri ni, baru lah belajar2 bermesra dgn budak2 :)

cik wan said... [Reply to Comments]

so cute...:)

aku.mamalia.wanita said... [Reply to Comments]

chumel bangat!!!

Lya Colours said... [Reply to Comments]

so cute la. pipi labuh mesti selalu auntie2 dia cium ni

lily lotus said... [Reply to Comments]

syok nyakat bebudak tgh baya gini..

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

arghhhh pp dia tu grm nk ciom2 sedut2 hahahha =)) gerammmmmmm

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

arghhhh pp dia tu grm nk ciom2 sedut2 hahahha =)) gerammmmmmm

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...