Instagram : @peejburhan

expose mistik : tumpang sekali.

hai peej..

just nak share gambaq adik saya yg diambil tahun lepas kat rumah pak cik di kepala batas, pulau pinang..
waktu tu time maghrib. Adik sy ni suka bergambar tak kena tempat.. so, snap sana, snap sini, esok pagi baru dia tengok gambaq yang dia snap semalam.. bila tengok gambaq yg dia snap semalam tu, punya la terkejut dia sampai tercampak phone.. sebab time dia bergambaq tu, cuma dia sorang ja duduk atas sofa kat ruang tamu.. tapi kat gambaq tu ada lagi sorang yang duduk kat sebelah tu, berambut panjang, berbaju putih lagi kat sebelah.. (cuba zoom kat gambar dekat bahagian rambut objek putih sebelah.. memang sah2 tu rambut)  siap bertemu lagi ngan urat baju dekat bahagian lengan adik saya.. yg best tu dia tunjuk separuh badan jer.. muka tak nampak.. nak kata sepupu2 saya, tak mungkin.. sebab semua perempuan dalam rumah tu bertudung litup, kecuali adik saya.. -_-"

bila tengok gambaq tu punya la meremang bulu roma saya..

adik sy tunjuk la gambaq tu kat mak cik sy, n diorg confirm la takkan percaya kan.. tak kan nak cakap rumah diorg ada 'penghuni tambahan' kan.. tapi mak sy cakap rumah tu mungkin ada, sebab kat blakang rumah tu ada semak samun n kat tepi tu ada sawah padi.. (rumah kampung).. mak cakap, benda2 tu memang takkan tunjuk rupa.. dia cuma tunjuk sikit jer.. wallah hu alam.. 




-ida mastura-
.................................................................................................

mula-mula aku tengok pic ni aku rasa biasa je.
sebab macam orang kan.
takda rasa apa sangat.

tapi bila baca baru rasa.
sebab aku fikir if la aku yang bergambar tu.
of coz la kita tau kita vain sorang ke apa kan.
kita tau la sebelah kita ada orang ke tak kan.
dah adalah amat biadap if memang ada orang sebelah kita.
tapi selamba nak jugak vain, at least amik la pic sesama kan.
if nak vain takdanya nak duduk rapat macam tu n siap pose sakan. ;p

oh pic aku blurkan atas permintaan pengirim e-mail.
ish. tengah type sorang-sorang ni tetiba terasa scary.
motip dia nak enter frame sikit?

10 Comments:

Tijah said... [Reply to Comments]

isk. aku baru cadang nak keluar buang sampah. tak jadi lah...

Princess Kekuri said... [Reply to Comments]

hoh takuit nya *sambil laju laju tutup laptop!

yana halim said... [Reply to Comments]

adeh laaa...scary wehhhh......haishhh..

pol said... [Reply to Comments]

Alamak..jam 3 am, sorang2 di ruang tamu ni, meremang plak bulu roma...wuwuwu

F A R Y N said... [Reply to Comments]

aku tak dapat bayangkan kalau benda mcm tu ada sbelah aku..

cahya indah said... [Reply to Comments]

nasib baik tak tengok malam semalam, padahal nak tau jugak apa yang kak Peej publish..takut kot. agaknya tak boleh tido kalau tengok malam2. memang macam orang betul kann..

ishh..tengok 2 kali gambar tu jadi takut pulak, meremang.

crunchy said... [Reply to Comments]

alamak..seram pulok..dhler sorg2 kt opis..meremang seluruh bulu roma ku...huhuhu...

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Ayo yo kalau terjadi kat aunty memang dah pengsan la.

Anasfadilah said... [Reply to Comments]

cantik juga rambut cik baju putih tu,luruih elok,sihat lagi.

mesti buat hair treatment.

sweethOneY said... [Reply to Comments]

skeriiiiiiii.. klo sekali tgk mmg la mcm biasa je. tapi bila kena kt diri sendiri mcm tuuuu mmg skeri nk mampoihhhhh sbb ofkos tau kita amik gmbr sorang je kan, alih2 jd berdua apekesss

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...