Instagram : @peejburhan

excited ni.

tiba-tiba rasa excited.
sebabnya?
sebab jonet akan balik weekend ni.
yeaaaayyyy.
hope fully lepas ni takda lagi la dia pergi ke mana-mana lagi.

la la la.
oh bagi yang tak tau.
or maybe terlepas cerita ke.
tapi tertanya, mana pergi jonet ni.
dia kat Afghanistan. Mission kat sana.
so dah cukup 6 bulan kat sana, ni dia dah nak balik. :)

ada banyak pic menarik dia share kat fb.
tapi sebab mostly dia in uniform bagai.
n dia pesan, if pic macam tu takleh letak kat blog.
so aku letak dua ni.

betapa indahnya bumi afghan ni weyh.


lawa melampau kan.
who would've thought kat situ ada tempat cantik macam ni.
ye la. selama ni kita tengok semua pic perang la apa.
kalau la afghan tu aman, mesti tempat ni dah jadi tourist attraction kan.


jealous gila kan tengok pic ni.
macam best betul.
jonet kata air dia sejuk. below 20deg kot.
cannot resist dia kata. terus nak swim.
siapa tak nak weyh.
tapi aku ni ada trauma sikit la.
if laut or lake macam ni kemungkinan untuk menggelupur lebih tu tinggi.
pakai life jacket can? heheheh.

tak sabar nak jumpa.
nanti senang-senang nak ke nilai.
selain jumpa jonet.
nak jumpa budak ini.


anak buah jonet.
adik jonet aisha dah lahirkan baby girl dia.
Bunga Zulisha Nabilah.
macam tu la nama.
aku pun tak sure ejaan dia.
sangat comel kan.

yeay. serious tak sabar.
noy lagi over.
siap dah atur memacam program.
nak tunggu jonet kata nak join or tak je.
hoh. excited. la la la.

9 Comments:

cahya indah said... [Reply to Comments]

seriously cantik tempat tu, kalau la boleh pegi sana..

Miss Anne said... [Reply to Comments]

wahh..tanteknyaaa...indah je..

linda said... [Reply to Comments]

Jom p buat trip ke Afgan jom peej. Lawa laaa, nk swimming jugakkk. Dalam passport x kate xleh msk Agfan, yg kita xleh masuk Israel ;D

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Wow seronok nya dengar jonet nak balik, walaupun tak kenal personally tapi rasa macam dah kenal bertahun sebab selalu Tengok muka dan cerita dia disini.

Lya Colours said... [Reply to Comments]

cantik nya ! eh nama baby itu bunga?
so nice la. and comel jugak baby tu *geram2*

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Wah! mancungnya hidung bunga, macam paruh burung kan?

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

yeyyy jonet nk balik......[tetb mcm la jonet kenal aku..ekeke]

cantik nama baby tu...

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

untung jonet dapat tgk tempat org..cantik!

mamasuri said... [Reply to Comments]

cantiknyer tempat tu...jonet nak balik dah???wah sekejap pulak dah rasa...dah 6 bulan yek...hehehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...