Instagram : @peejburhan

eeeeekkkkk menakutkan tau. tanjat boboi.

korang pun dah tau kot.
favourite aku ialah check keyword.
entah kenapa.
sebab kadang-kadang keywords yang orang search ni merepek-repek.
merepek tapi menghiburkan la. hahahha.

so malam semalam tengah check.
tiba-tiba nampak keyword ni.
first time ni.



peejburhan boyfriend.
amboih siap google ke?
aku ingat Hanis Zalikha je yang orang sibuk nak tau siapa boyfriend dia.
sebab selalu jugak dia bebel-bebel sebab dia kata top keyword search blog dia adalah boyfriend hanis zalikha.
tension dia. sampai keluar entry ni.
tapi dia ok la kot. sebab dia memang dah macam celebrity kan. :)

aku ni hah. pun sibuk.
haih takda yang menarik pun la.
so tadi aku try la google keyword tu.
tengok apa yang keluar kan.
takda apa pun. tapi terperanjat bila nampak yang ni.




:: click for larger view :: 

"sekarang dah jadi Ex boyfriend)sebab aku pun mempunyai selera dan citarasa sendiri. Yang aku nak cerita ialah aku dapat rase batang sorang budak JB yang ..."


aaaa takut.
sebab takda pulak baca tajuk ke apa. terus baca details bawah tu.
mula-mula baca biasa je.
ingat aku tengah nak cerita pasal ex-bf ke apa.
sebab aku blog dah lama kot.
mana nak ingat setiap entry ke apa kan.

then masuk ayat mempunyai selera dan citarasa sendiri.
dah rasa macam. e eh macam bagus je ayat.
kau ingat kau cun?
then tiba-tiba cerita dapat rasa batang sorang budak JB la pulak.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *lari laju-laju langgar dinding*
pergi JB pun tak pernah.

eh kenapa boleh terkeluar link tu eyh?
sebab aku bukak. memang takda kena mengena ngan aku pun.
apesal nama terkait ke situ pulak?

anyway, haiyoh tak payah la google.
nanti kawin keluar la mukanya.
wah tiru konsep hanis nampak. 
hahahha. takda la.
saje malas. apa yang best tah nak tatap pun korang ni.

oh alang-alang buat entry keywords.
aku masukkan sekali yang ni. 
dah print screen lama gila.
tapi tak letak-letak.
rasanya la tak letak. entah.



lawak kan.
cipap kering lagiiiiiiiii! T_T
kipas bunyi kuat. aku rasa dia search ni sampai kat entry kipas aku yang bunyi sexual tu kot. hahaha.

paling tak tahan sebab ada tu.
"dia urut tetekku"
apa yang cuba dia cari sebenarnya ni?
dia macam confuse ke?
macam, 'eh tadi betul ke tetek aku kena urut? ke aku halusinasi? baik aku google n tanya.'
kan?
btw, why urut? hahahhahaa.
ke memang dia berurut tetek?

serious aku terhibur ngan pelik-pelik ni.
walaupun ada yang kelucahan melampau.
miahhahahaha.

p/s : kitew tauw siapew bf hanis. korunk tauw kewwwwww? eweweweweew.

14 Comments:

A.I said... [Reply to Comments]

keyword mmg kelakau kan? boleh buat aku gelak meleret2 hokey ;)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Gila dah macam tak Ada benda lain lagi diaorang nak cari, buatlah kerja yang berfaedah sikit. Nyampah betul lagi satu yang tulis ayat ayat yang melampau tu tersangatlah kurang ajar gatal sesangat.

sHieRa cAkAp said... [Reply to Comments]

Hahaha... Dia urut tetekku.. Gilak ok... Ade gak yg nk search mcm tu kn??? And cipap kering??? aiyak!

Annasue'G said... [Reply to Comments]

aku rasa yg urut tetek tu tu time ko dgn noy pegi bali tu kot? yg pompuan tu urut blkg depan semua tu. hahaha!

cik gObu said... [Reply to Comments]

hahahah

mmg scary btol keyword begini

tp menghiburkan

ladyhermanas said... [Reply to Comments]

hahaha kitewwww tauu jugekkkkk

peej said... [Reply to Comments]

a.i - kan. macam2 jenis orang dok google.

aunty - memang ramai. sifat tersembunyi tu.

sheira - kan. macam-macam orang tanya google. sian google.

g - aku rasa la sebab tu sampai blog aku. tp aku musykil kenapa orang tu google itu.

cik gobu - kan. ngeri tp kelakar.

ladyhermanas - yeay. jom sama2 eksyen. ewewewewewew.

shuweet said... [Reply to Comments]

hahahahhahahahaha..aku paling suke cipap kering tu..hahahahahah..bodo tol sape yang search..hahahahahha..cipap oh cipap kering..

kimmy said... [Reply to Comments]

Mak aihh...mendahsyatkan..mula2 nak rasa kelakar,pastu jadi takut kan..

yana halim said... [Reply to Comments]

rasa scary pulak lepas gelak2...huhu.

Lady RaRa said... [Reply to Comments]

aku pun ada

yang seks la, puisi la, iklan pun ada! tetiba ada url blog aku kat situ..dah la ada yang website indon! cuak aku!

agak tak paham tapi aku rasa dia guna blog yang orang rajin masuk dan mebi kita penah register mana-mana website statistic ka linkwithin ka so dia dapat kita punya url kat situ.

bila orang enter url kita, tetiba masuk website depa, dapat la promote ka click profit ka hapa..

The Farhanah said... [Reply to Comments]

for your next sexy saturday ;)

http://www.youtube.com/watch?v=KHZy_6djk8s

sweethOneY said... [Reply to Comments]

Hahahaha tak pasal aku google jugak peejburhan boyfriend sbb nk tgk link tu. Kepochi sungguh. Haha

WaniGhani said... [Reply to Comments]

hahah...sapa punye yg kering tu??? gi bli WD40!!!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...