Instagram : @peejburhan

bikin kacau.

mood malas nak update.
tapi tadi gigihkan jugak nak update.
so kasi watermark pics.

baru je nak upload pics.
ipod berbunyi.
aik kena check game.
noy sanggup tak bawak ipod sebab suruh aku jagakan game-game dia.

elok tengah check game.
P.G masuk terus guna pc. T____T
malas nak kecoh.
so biarkan je la.
dah le earlier pun sama.
elok lepas tengok soffiya aku nak main sims social aku.
dia guna PC.
berjam pulak tu. mati tanaman semua. hmphhhh.

akhirnya dia stop guna.
aku pun nak update la.
kerja tertangguh tadi.
elok nak upload photo.
aku tengok most of the pictures tu takda watermark.
wtf. aku dah buat kot tadi.

lepas tu terus malas.
sebab banyak kot.
nak watermark dan resize.
sebab photos adalah daripada ipod. size tak menentu.
bikin kacau tau.

so malas nak update cerita sepatutnya.
so jadi la entry ni.
hmphhhh.

oh siapa yang beli tabita untuk batch minggu ni.
barang dah ada ye.
nanti email aku bg tau bila nak amik tu ye.

noy demam.
terus merempus kata taknak dah beli tabita.
penat la, berat la, orang sana lembab la, patut la orang jual mahal. memang leceh.
aku diam je tak komen apa.
sebab ye la. yang susah payah pun dia kan.
aku jaga email je pun.
aku angkat tadi semua tabita tu. memang berat T___T
harapnya dia bising-bising tu sebab dia demam la kan.
tak berani nak tanya lebih-lebih. heh.

mood minggu ni agak pelik-pelik.
tah apa-apa aje.
harapnya sebab PMS la.
n tolong la jangan terlebih-lebih. letih la rasa macam ni.

cuti deepavali tu dating ngan dotdot.
dia ajak beli hantaran.
tapi aku malas nak pergi jauh-jauh.
dah la aku takda lesen.
aku dah renew pakai myeg. bagus. senang kerja den.
tapi sampai hari ni x dapat lagi.
harapnya tengah hari karang dapat.

nway, takda dating apa pun. pergi makan je.
then balik rumah. dia layan mama gardening.
semalam aku call. sepuluh kali dia kata dia sakit pinggang angkat segala pasu.
padan muka. siapa suruh terlebih rajin kan.

ok la.
tu je.
tak tau nak bebel apa dah.
ta.

4 Comments:

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Mama dah kata dah, pinggang nak guna nanti bila kawin tapi dia degil nak buat segala basuh membasuh pasu mama, memang cari penyakitlah..
Please note bila mama berkata2, berpesan2 bukan suka2 yea tapi utk kebaikkan. Mama dah tua dan sakit dah tak kuasa nak bercakap lebih..
Mama ucapkan terima kasih tapi sakit pinggang tanggung sendiri.

Amni said... [Reply to Comments]

hihi.. so sweet.. mama pun komen.. akak komen apa pon org baca kak.. jadi, sila tulis apa2 je hari-hari.. tunggu2 entri akak tau.. =p

m(o_O)is moois preloved said... [Reply to Comments]

pijq.sorry..some said tabitha tu ad contains mercury la..not good for health giteww.. mercury tu absorbs lam darah.. pe u check..i ad order ngan u gak for nxt batch..so i sesaje la g saloon ritu cm nak dpt free consultation about tabitha tu...damnnn org saloon tu ckap memacam.. skincare tu mujarab but in long term......hmm..takot la plak..lgpon mercury lam darah bahye.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Peeja dot dot tu practice nak jadi menantu yang baik, sila galak kan. Alah sakit pinggang tu bukan apa saje je nak mintak perhatian laling dia, orang kata nak manja manja lah.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...