Instagram : @peejburhan

short update : sims social.

short update.
wah teruja ni.
sebab..sebabbb... rumah sims social gue sudah ada jakuzi lohhh.


tengok tu sims aku siap bbq bagai. teruja nampak. heheh.
tapi kalau game the sims lagi best la.
sebab boleh buat party ajak kawan-kawan.
kira lagi meriah la.
yang ni dok la kau sorang-sorang ber-bbq situ. ;p


jakuzi baybeyhhhh.
la la la.
amboi kemain teruja kan.
padahal game je.
rumah sendiri letak jakuzi tengok. memang tak mampu la weyh. heheh.

mana tak teruja lebih, sebab lama kot aku kumpul point.
nak beli jakuzi ni kena ada 3250 social point.
social point tu kau kena interact ngan sims lain akan dapat la 2 point.
setiap kali dapat 2 aje.
so untuk dapat banyak tu berapa kali punya interaction tu weyh. ;p
gigih

tu satu.
bayangkan kena tahan nafsu macam mana.
sebab ada je barang-barang lain yang boleh di beli ngan point tu.
tapi tahan je. sebab memang daripada memula main asyik la aim nak jakuzi.
siap save ruang tu.
kalau nanti ada jakuzi letak sini. ;p

ok tu je update merepek.
saje je. teruja nok.
so update la.
yeah. i'm a game junkie. n i'm loving it.
bye-bye.
teeheeeeee.

12 Comments:

nqr said... [Reply to Comments]

jelesssssss

cahya indah said... [Reply to Comments]

jealous jugakkk..bila la boleh smpai ada jakuzi macam kak peej ni.

yana halim said... [Reply to Comments]

hoh! taknak terjebaakkk.... :P

axie said... [Reply to Comments]

suka tgk umah sim peej..coz penuh dengan perabot & cantik!

croft said... [Reply to Comments]

ala...jeles ah..dah ada jakuzi...tapi kan, ada one time, jakuzi tu boleh dapat free je, skang dah expired. sy pun terlepas.

Mak Izz said... [Reply to Comments]

peej, sy x main sims social ni tp dulu2 main gak game the sims. nk kumpul duit mmg jenuh (sbb nk beli brg mahal2) pastu kami main cheat je. berjuta2 duit ada pastu belila apa nk beli sampai muak! seronok rumah cantik tp kepuasan tu kurang sbb x thrill (x keje kan) dok umh manjakan diri je. ngehngeh..

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

bersusah2 dahulu, berjakuzi jakuzi kemudian...:P

WaniGhani said... [Reply to Comments]

gigih tahan nafsu tu yg xleh blah...bagus2...!! leh training utk lepas kawen nanti...nak bli brg2 baby thn nafsu..sebab bile ko dah ada baby sume benda comel ko nak bli..pantang nampak!

ezanoor said... [Reply to Comments]

smlm x sempat melawat... dh betambah rupanya... huhuhu teruja!!!!

shuweet said... [Reply to Comments]

hahahaha..semangat sungguh weihh..aku idok faham2 camne nak main sims ni..nak main smurf pun sekerat jalan...cityville pun lom terai..takut melekat je nanti..haru biru aku seperti dulu cafe world. nom nom nom...

mykhalis said... [Reply to Comments]

bagus2.. tabah untuk mncpai impian

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Aunty suka je rumah peeja ni, penuh dengan perabut nak datang beraya boleh?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...