Instagram : @peejburhan

Sexy Saturday #7 - Hasta Abajo

Enjoy video after 2:10 mark.
too many sexyness.
feeling macam kau pun sexy.
but i hate the girl yang around 4:53 mark. so nasty.
sebab mimik muka dia kot.
bikin video ni tak sexy tapi dirty gila.
euuwww.
but enjoy the video.



ok tu je.
sexy saturday peeps.



5 Comments:

nqr said... [Reply to Comments]

sapa sapa yg tetek kecik.. jadik back up pun tak layak okeh.. yg tetek kedabom je dipilih masuk v clip nih.. isk isk.. aku tgk dr jauh je nampak gayanyaa

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aah lah x suka la pompuan tu, macam ape je....

Aracy Flavia said... [Reply to Comments]

ewahhhhh! hahahaha. akhirnya kannnnn

peej said... [Reply to Comments]

nqr - hahaha. dan perut nipis ok. kalau yang tetek n perut sama besar macam aku ni pun tak layak ok. nak tengok daripada jauh pun kena halau agaknya. hahah.

buyui - over kan.

aracy - yeeeeeee. akhirnya. heheh.

Lady RaRa said... [Reply to Comments]

tah tahun bilalah aku boleh golek bontot camtu

i want! sobs.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...