Instagram : @peejburhan

sakan beraya kat blog pulak.

ini adalah entry random.
kasi campur mana suka.
bawah ni conversation aku ngan jonet kat fb.
memula aku sakat dia. last-last jiwa aku yang lara.


kecik hati i tau.
takda ciri-ciri ke mak ni uolls? *betulkan selendang*

bawah ni pulak tengah jengok blog tadi nampak ni.
wah teruja.
aku pun tak sure aku pernah dapat lebih stalker at one time banyak ni ke tidak.
ok sila abaikan time aku buat entry kontroversi la yea. tu lain.
nanti ramai je yang rajin email sebab stalker aku time tu ramai gila.
takmo takmo.
ni i mean entry yang biasa-biasa la.
aku selalu nampak 50-70 je. tak pernah serbu ramai terus kan.
walaupun maybe to some of u tak banyak.
takpa la. saje aku print screen n masukkan dalam blog sebagai kenangan aku. :)



maybe sebab last week semua busy nak beraya la apa.
mostly today semua dah start kerja.
tapi mood kerja belum mari.
so semua serbu blog-blog tengok update raya kan.
sebab jelas terbukti kat statcounter yang baru kejap ni aku print screen jugak.



raya week slow je visitors kan.
ye la. bukak blog pun buat apa kan.
mostly takda update pun.

ok la tu je.
korang sila update blog.
sebab aku pun nak jugak beraya kat blog korang.
okeyh.

eh tapi korang ni beraya kat blog aku tak bagi ang pow kan.
datang. makan kuih raya, rendang, ketupat, minum-minum balik kan?
bagi la ang pow.
ang pow apa? ang pow tu komen la.
hihihihihi *tiba-tiba gelak ayu padahal baru je paksa orang komen*

ok bye.


10 Comments:

fadz said... [Reply to Comments]

hi peeja... selamat hari raya.. ni saya bagi ang pow komen ni kira ok laa kut.. meh laa raya kat blog saya plak.. chewah chewah macam menjemput ke open house plak dah.. hehehe ok hv fun :)

yana halim said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya, Peej....jemput la beraya kat blog akak pulak. hehe..

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Most readers and followers kedekut komen..ang pow tak tahu lah pulak??hahaha

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

Selamat hari raya kak peeja =) nak ke kak peeja dtg raya kt blog sy tu =")

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aku br nk tanya jonet blk ke x raya ni?

Wan Nurzalia Wan Saelan a.k.a NoZ said... [Reply to Comments]

nk bg angpow le ni..hehe

Hannah Haykhall said... [Reply to Comments]

selamat hari raya kak pija!!
tak dapat kasi ang pow sebab tak keje lagi..heeee~

shiela said... [Reply to Comments]

x sampai ati lak tak komen..hehe..selamat hari raya peej..komen ni berharga rm10..kuikuikui..

nqr said... [Reply to Comments]

wei selendang wardina ke selendak siti ko pakai?

peej said... [Reply to Comments]

fadz - Insyallah. selamat hari raya to u too. :D

yana h - thanks kak. Insyallah jap lagi singgah. :) nak 'angpow' jugak ke. heheh.

mama - malas. sama la ngan tuan diri ni jugak. heheh.

yuyu - selamat hari raya to u too. Insyallah jap lagi sempat singgah ye.

buyui - tak. dua tahun dah dia raya di perantauan.

zalia - heheh. thanks.

hannah - takpa. 'angpow' komen mcm ni pun ok. thanks dear :D

shiela - weow. ok thanks. heheh.

shiela - mmmm. hana tajima can?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...