Instagram : @peejburhan

last minute plan.

last saturday tiba-tiba je noy ajak berjimbas.
aku malas je. mood nak jimbas sangat dah kurang la.
tapi semua kata ok. takkan aku nak jadi party pooper pulak kan.
so ok je la.

so tanya dotdot, boleh tak nak keluar.
mula-mula bising la sikit.
lepas tu dia ok. dia kata jangan la pakai sexy-sexy nampak lurah.
pakai la elok-elok.
baiklah kekanda. adinda menurut perintah.

so dah siap semua.
amik pic kasi mms sama dia. :D

:: kasi mms. sopan kan. where got nampak lurah dendam ke apa. ;p  ::

kita orang sampai lambat. heheh.
janji pukul 12am.
merasa nak dekat 1am baru sampai.
janji melayu sangat.

aku rasa aku dah ala-ala tak enjoy sangat la pergi clubbing ni.
bebalik yang sama je kan. hahaha.
noy bengang je. dia kata aku nak kawin ni makin membosankan.
pffffttt.
apa-apa aje la yea.

tapi sebelum gerak sempat la cam whoring kan.
dorang ni nampak camera kemain melampau pose.








muka harem.
lama sangat nak tunggu snap tu.
amik jadi apa je.
lepas tu famil nak amik pic sesama.
dah asyik tengok kemain dorang posing sexy.
aku pun nak feeling la kan.
hahaha buruk gila ok.
bengong.


 ni better kan. ;p
tu je la kot.
abis terus balik je.
takda session apa-apa.
sebab susah keluar semua perempuan ni.
banyak sangat nak urung.
urung mereka-mereka la kan.
aku ni takda siapa nak pung.
dari dulu hingga kini. orang anggap aku bodygak je kat situ.

ye itu bukan typo.
aku memang sebut bodygak.
sebab zaman dulu aku pernah ada kawan nak kena ngorat ngan mat kelate.
pastu aku sergah.
dorang kata, "eee ada bodygak a. bodygak maroh".
T_T

ok tu je.
ta-ta.

10 Comments:

cahya indah said... [Reply to Comments]

haha..bodygak? pasni boleh panggil bodygak jugak la.. :p

lilRed Farah said... [Reply to Comments]

nasib kau sergah je. kalau aku dgr bodygak je terus aku lempang. buduh sgt ok nak ckp2 mcm tuh. pfffffftttttttttt

akiss ferrero. said... [Reply to Comments]

bodygak -__-"

nqr said... [Reply to Comments]

santek la kwn ko yg gmbr last sekali tu

Lady RaRa said... [Reply to Comments]

aku suka yang rambut kerinting tu! sempoi kau!

Lady RaRa said... [Reply to Comments]

tersedak tau baca bodygak!

oh i miss clubbing, la ni clubbing dengan anak-anak ja la kat rumah! kau enjoy puas2 tau sebelum kawen, jangan jadi cam diriku! huhuhu

Pu3 said... [Reply to Comments]

BODYGAK!! lol!!

Aracy Flavia said... [Reply to Comments]

Bodygak yea? ok aku sakit perut gelak.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Hello bodygak masing2 Pasang badan ye oklah tu sementara masih muda kita enjoy.

WaniGhani said... [Reply to Comments]

eh peeja..pasal bodygak tu..aku paling nyampah kan kalau org nak ngorat kawan kite pastu feeling kite jeles..ye la kita "comel" kan, kawan plak gojes..dia ingt kite dengki. hello kawan aku yg gojes yg kau nak ni yg ajak aku teman jumpa kau sebab muka kau mcm penyangak..tibe2 emo teringt kejadian tu...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...