Instagram : @peejburhan

hantu raya ke? eeekkk.

tengah main sims.
gigih melawat neighbour nak kumpul social points.
then kembali ke rumah sendiri.

sekali adalah terkejut bila ternampak ini.
nampak apa yang aku nampak?


ye ada dua ok sims aku kat rumah tu.
yang berdiri tu yang betul punya.
yang memang aku control.
tapi yang sekor lagi tengah main pc tu apa?
dari mana datang?
expose mistik betul.
maybe dalam diam sims aku bela hantu raya kot.
*gulp*

8 Comments:

nqr said... [Reply to Comments]

hahahhahaa!memang sims kadang gila kan?aku dh elok cucuk tanam.. tutup sims kejap.. pastu bukak tgk tanaman aku ilang..

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

Hantu game :p

peej said... [Reply to Comments]

nqr - memang tak boleh tutup terus. kau kena buat benda-benda lain dulu. sebab lambat dia save. aku pernah kena. 3 kotak je ada tanaman. 1 lagi takda. citt.

buyui - atau game berhantu.

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Walaupun aunty tak main sims tapi bila tunjuk gambar tu jadi sereeem pulak jangan2 hantu raya pun gian nak main sims la.

cahya indah said... [Reply to Comments]

sims memang gila..hehe

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

klon muncul di sims!!

AziniMZ said... [Reply to Comments]

aku kn main game ni gilir2 ngan anak aku umo 4 thn.. sekali kelmarin aku tgk rumah dh tinggal separuh.. brg2 abis selerak.. duit abis dia beli tah apa2.. frust aku..tobat tkmo main dh..

peej said... [Reply to Comments]

aunty - haha xde la. error tu. biasa la.

cahya - kan. nasib sekarang dah kurang technical prob dia. kalau tak dulu sakit jiwa kan.

wani - tu la kan. kalau klon takpa. if hantu raya? hahaha.

azini - hahaha ye ke. apa la nasib.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...