Instagram : @peejburhan

expose mistik : gambar

ok hari ni expose mistik pic pulak ye.
sorry lambat.
sebab aku kena la mintak kebenaran tuan punya pic before share kan.
so dapat je kebenaran baru ok kan.

tapi identiti di rahsiakan la yea. :)
aku tengok pic ni dah lama. awal tahun hari tu.
sebab seronok tengok pic anak kawan aku ni. comel sangat.
tengah scroll pic ternampak pic bawah ni.
terus terperanjat.
then tengok ada ada few kawan-kawan dia komen.
lagi bertambah seram.

dorang bercuti kat cameron highlands tak salah aku.


korang nampak apa yang aku nampak tak?
n kawan aku tu pun tak dapat explain apa benda tu.
dorang pun tak perasan sebelum ni sampai la kawan dia komen pic ni.

erk bila aku tengok balik ni terus seram.
nampak macam bayang budak kecik perempuan kan.
rambut paras telinga macam tu.
n masa dorang pergi tu. memang takda pun la yang kira features macam tu.
memang takda budak baya tu ke apa.

if ada pun macam tak logik.
yang aku rasa lagi seram sebab tu nampak macam bayang-bayang kan.
tapi bayang-bayang apa yang gelap sangat macam tu.
plus if kau tengok.
'benda' tu macam in between tingkap n langsir.
if ikut logik. mesti akan nampak la kan.
if balik langsir baru la logik nampak bayang-bayang ke apa.

serious tak terjawab misteri ni.
memang expose mistik betul.
so tak boleh la guna tagline, ' jangan biarkan hidup anda di selubungi misteri.
sebab memang misteri sangat ni.

scary kan?
kroang rasa apa tu eyh?

kalau korang takda cerita nak share.
tapi ada pic yang korang sendiri rasa misteri. pun boleh share sini.
kalau cerita pun ok gak.
if nak share seperti biasa la kan.

email aku kat nurhafiza.burhanuddin@gmail.com.
title : EXPOSE MISTIK : ..........................................

aku Insyallah if ada cerita akan share segment ni every khamis malam jumaat. :)
selamat malam jumaat.

15 Comments:

kimmy said... [Reply to Comments]

alamak..betul la scary. dia mcm mengintai dari tirai kamar..huhu

arina amin said... [Reply to Comments]

Even dah tau gambar adalah menyeramkan, still tengok jugak.
Dan sekarang menyesal =.='

cahya indah said... [Reply to Comments]

gatal pi tengok gambar tu, sekarang da ternampak2 je kat mata ni..huhu. tolong

Lady RaRa said... [Reply to Comments]

aku tengok perkataan gambar ja terus aku dah tau so aku scroll down laju2...

hahahahaha :S

gelak cuak!

yana halim said... [Reply to Comments]

ini betul scary giler nih...rumah penginapan tempat kerja akak kat Cameron pun banyak entiti jugak. Siapa yang bercuti kat rumah tu selalu kena kacau. huhu...

Cinta Luar Biasa

peej said... [Reply to Comments]

kimmy - kannn.

arina - seram sebab memikirkan apakah itu.

cahya - bayangkan memang kita yang kena. mesti scary kan.

rara- ala. tengok ke tak pic tu? mana boleh scroll laju2. tak aci ni.

Huda Ramlee said... [Reply to Comments]

ish..seram. selalu kalau tgk gambar2 lain just bayang2 je, ni betul2 clean and clear...

JennY said... [Reply to Comments]

malam td dh tgok dh entri ni..
nak baca.. nak tgok pic..
tapi sangat pentakut...
jd x sabar nak tunggu pagi...
pagi2 buka pc baca entry ni dulu sampai lupa nak punch in..
huhuhuhuhuuuu...
tp siyes sangat scary la pic ni!!

yatie chomeyl said... [Reply to Comments]

mcm biasa baca entry segmen mistik ni pagi2, tp tetap lah seramm smp nak terkenccccc.

shuweet said... [Reply to Comments]

takut weihhh..sangat misteri

Mak Izz said... [Reply to Comments]

seramnyerrrr!!!

Lady RaRa said... [Reply to Comments]

ok dah siang sekarang aku tengok lagi sekali

eh betoi la macam budak perempuan darjah 2 macam tu eeee tetiba seram tengkok aku oh rupanya sekarang ni siang tp dah nak maghrib! cis!

aku sebenaqnya nak gak share satu video ni, tapi video tu dah hilang sebab aku reformat laptop aku lupa nak save, dan aku pakai bikini top plak duk dalam pool macam tu.

dalam video tu tetiba ada suara lelaki bisik ok? padahal kat pool aku dengan kawanku saja!

tengok ah kalau jumpa aku share tapi tak payah letak la video bikini tetek selambak aku tu. aku email saja clip tu kat hang.
insyaallah tak janji. tapi sumpah misteri! huhu

Siti Nuratikah said... [Reply to Comments]

fuhh..
seramnye!
da la duk sorang2 je kt umah sewa pasni..
n da la penakut jugak!uwaa!!xnk tgk tingkapla cmni.. T__T

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aku kan sll scroll je cpt2 sbb x nk terbaca kan entry ni..ni ade gambar la pulak terus ternampak..pffttt....

*x kan lps ni aku nk scroll down sambil pejam mata kot?

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Alamak bila aunty besar kan gambar ni pun aunty tak nampak muka dia, nampak bayang2 juga, oii sereeeem Nya.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...