Instagram : @peejburhan

3 mil! terlepas! aaaaaaaaaaaaa.


aaaaaaaaaaaaaaa.
tadi bukak blog kejap.
then ternampak atas tu.

ish. terlepas la 3,000,000 hits tu.
tau-tau dah banyak macam tu.
ni mesti masa weekend kot.
ke it was last friday?
entah.

tak dapat print screen. tsk.
dulu masa 1ngan 2 mil dapat print screen.
tak silap reader hantar. :(
aku pun lupa sungguh la.
usually few days tu akan remind sesiapa dapat tolong print screen.

takpa la. pun ok la ni kan.
kita entry ni untuk recordkan yang on somewhere on september 2011 blog ni hit 3mil pageviews kan. :D
so then itu thanks to all.
sebab tanpa korang takdanya blog ni nak cecah hit banyak ni.
ewah macam ucapan artis dapat award uolls. *tutup muka segan*.

ok bye.

p/s : kalau hits tu bertukar jadi $$$ macam mana la agaknya kan. ($)($) <<- mata keluar simbul duit.

7 Comments:

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ala....aku pn tak terigt...x pe nnt ade kot nampak no best aku print screen bg ko...

A.I said... [Reply to Comments]

mak aiii....3M tu! $___$

AziniMZ said... [Reply to Comments]

kelas kau maria.. hit cecah 3 jota.. aku la slh sorng yg gigih bukak blog ko hari2..

peej said... [Reply to Comments]

buyui - tu la. dah pelupa uolls.

ai - kannn. mata bertukar terus.

azini - heheh. thanks :D

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Tahniah Peeja, aunty memang happy je bila baca blog peeja. Sekarang rasa segan pula nak komen banyak2 rasa macam mokcik tua ni menyibuk je kat sini, takut pulak orang2 muda menyampah.

Hazey said... [Reply to Comments]

Congrats, kelazzz, bila la blog I nak cecah million2 nih?? (lap air mata)

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

wah3 tahniah =p kalo duit ni bole kaya klh donald trump taw ni..err..tapi ni menyumbang kpd duit gak kan =p weweweweeeeee!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...