Instagram : @peejburhan

tak boley yea? :/

alaaaa.
baru nak buat entry extra ordinary sikit.
blog aku ni asyik la straight line je.
sekali sekara kontroversi best kan.

baru nak buat entry gossip light-light.
tiba-tiba teringat bulan puasa la.
ish ish ish. Astaga.
mana boleh session kontroversi kan.

jadi pendam je la.
kuatkan iman.

*betulkan selendang sambil berlalu pergi*

10 Comments:

Che Sue said... [Reply to Comments]

sambil berlalu pergi *shuu shuuu* sound efek angin tuu

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

kiciwa x boleh gossip.

Shahrizat said... [Reply to Comments]

alaaaaaaaaaaaaa

Hana Soffelia said... [Reply to Comments]

Hahahaha Astaga.. ish2.. :-p

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

hah! gosip apa yg ko nk cerita ni? :P

peej said... [Reply to Comments]

che sue - bunyi angin macam tu ke? mcm nak halau je.

buyui - hahhaa. kan.

shahrizat -apa yg ala?

soffelia - baguih.

wani - motif? kalau aku nak cerita mesti dah jadi entry dah.

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

*sambil betulkan selendang gak :P

Blouse Idaman said... [Reply to Comments]

kak ie suka ayat nih,

*betulkan selendang sambil berlalu pergi*

gile ayu ayat tu....hhhaa...hhaa...

WaniGhani said... [Reply to Comments]

heheh...closing entri yg sgt best!

nqr said... [Reply to Comments]

ke groupppppppppppppp!walaupun dh mcm2 kita kak nam kann hahahaha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...