Instagram : @peejburhan

Selamat Hari Raya uolls.


aku tengok last friday orang dah sibuk buat entry ucap selamat hari raya.
aku suka buat last day puasa.
baru feeling berapi-rapi semarak semangat nak raya tu.
kan? kan? kan?

aku tengok dunia blog pun dah semakin sepi.
every year pun memang macam tu.
membuatkan aku nak update blog pun malas je.
so tweet la ada ke sesiapa yang still layan blog.
kemain ramai jawab yes.

wah berkobar la nak update.
so semalam update entry berbuka tu.
cittt sepi je blog ni.
komen pun ala-ala je.
takda komunikasi 2 hala langsung.
terus rasa memang perlu abaikan je blog untuk ketika ini.

so tidak akan ada update daripada tuan blog sampai la dah raya sakan nanti.
oleh itu. saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri.
maaf zahir dan batin.
mana la tau ada yang tersinggung baca blog ni ke apa.
maaf la ye.
kalau rasa-rasa nak tersinggung lebih-lebih n taknak maafkan ke apa, "buat apa lagi kau kat sini? nyah kauuuu".
e eh emo lak.

ok semua. drive save balik kampung.
raya sakan. jangan makan sampai perut meletop ye.
oh aku dah raya start semalam. ;p
bila ku ingat puasa ku penuh tahun ini, sekali ia muncul.
sajew dengki taknak kitew puasa penuh tiew. haha.

ok bye.


11 Comments:

sHieRa cAkAp said... [Reply to Comments]

Selamat hari raya and happy merdeka day..

ez said... [Reply to Comments]

Selamat hari raya peej. selama ni silent reader je. x der blog sendiri pun. tapi hari2 mesti baca blog ni.boringnya dh x der blog nk dibaca dekat2 raya ni.huhu.

nqr said... [Reply to Comments]

hahahah..tuh biasa...fb pun aku tgk mcm slow gak.. selamat hari raya pija.. maap klo terkasar bahasa.. tergelak lebih... sepanjang berkak nam. hehehe

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

semorang tgh mood2 nak raya kot.. haha. kite pulak mood dapat assignments kena hantar lepas raya, makanya bertungkus-lumus nak siapkan before raya, xsempat nk bukak blogs on weekend. anddd HAPPY RAYA TO YOU & FAMILY!! :) maaf zahir batin!

Marina Monroe said... [Reply to Comments]

Selamat Hari Raya Aidul Fitri..
to you too..

linda said... [Reply to Comments]

Alaaa, bape lama ko cuti update blog pija? Sunyi la aku :'(

Che Sue said... [Reply to Comments]

slamat hari raya pija..mintak maap gak kalo kesengalan aku ado tersinggung memana hati..cewahh! mcm retis lak kasi ucapan! ahaks!

giler sunyi ah aku sume nk amik cuti blogging nih..
aku tak raya wehh!! huwargghh~!

.:miz_echa.: said... [Reply to Comments]

selamat hari raya akak pija..:)

shuweet said... [Reply to Comments]

shelamat hari raya peej....aku baru nak meriahkan blog ko ni sebab sabtu ahad aku sibuk buat kuih muih..wahhh..hehehe..

Siti Nuratikah said... [Reply to Comments]

selamat hari raya kak peej..
sy puase penuh taun ni..
sila jgn jeles..hikhik ;p

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aku 3 hari je thn ni x puasa..yeyyy

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...