Instagram : @peejburhan

sakit pinggang.

semalam n hari ni busy menyiapkan hamper.
esok orang nak ambik.
eh bukan esok. kira pagi karang la.

penat ye.
sakit pinggang.
dah macam orang tua nak bangun duduk ke apa sakit.

mama : kenapa?
me : sakit pinggang.
mama : apa yang kau guna pun pinggang kau.
me : banyak la. nak angkat2 barang. buat hamper ni lagi. bongkok je.
mama : nanti kawin lagi banyak pakai pinggang. hihihihi.
me : *muka berkerut* euuuwww mother.
mama : betul la. hhihihih.

e eh. suka pulak dia. over tau.
mak sapa la ni.

settle buat hamper. terus nak call kekasih hati.
tak berjawab. dah tidur la kot.
tadi pagi-pagi dia pergi genting. malam baru balik.
ngan semua budak-budak tempat kerja dia. office trip la.
kelas pergi genting bulan puasa kan.
tadi call. dia kata dia main semua. rasa nak muntah.
nasib tak muntah. batal puasa terus.

me : sampai hati tak ajak i.
him : mana la tau u nak ikut. ingat u tak suka.
me : suka la. i suka kot naik rides semua.
him : tak cakap. kalau tak boleh ajak.
me : lain kali la. i pun tak boleh pergi. buat hamper.
him : ooo. tapi i beli kan u keychain strawberry.
me : *dalam hati - wtf! keychain?* ye ke. strawberry? *wow ceria dan manja tonasi*
him : a ah. satu je i beli. untuk u. u kan suka strawberry.
me : ye lah.
him : nanti i bagi k.

ok la. sweet la sebab ingat.
tapi keychain? nice. hahhaha.
since when aku suka strawberry ntah.
maybe sebab apa-apa pun aku suka jawab strawberry.

contoh :

him : sedap ke makan tadi.
me : sedap.
him : sedap macam mana?
me : like strawberry. heheh.

him : wangi ke tu?
me : wangi laaa. dah mandi la.
him : ye lah. wangi macam mana tu?
me : like strawberry.

hahha bengong kan.
nasib la kena layan aku kan macam ni kan.
tanya la apa pun. akan ku jawab strawberry je.

eh nak cerita apa lagi eyh?
blur tiba-tiba.
sakit pinggang pun ye.
nak main sims social still tak ok. T_T
dengar lagu kejap.
then kalau tak tau nak buat apa kita tidur ye.
lately sleep pattern adalah melampau.
pukul 9-10 pagi baru boleh lelap. nice.

ok tu je.
bye.



8 Comments:

kakakdegil said... [Reply to Comments]

Aku rasa dotdot ni kiut lah..
Bagi bunga lip lap lah..
Bagi keychain strawberry lah..
Alololoooo... kiutnyaaaa

peej said... [Reply to Comments]

hhahaa. mungkin dia ingat aku muda remaja n berjiwa cute kot. tak seswai ok. aku ni ganas orangnya. hahhaa.

Leen said... [Reply to Comments]

Haha, cutenyer.. sweet giler kot

yana halim said... [Reply to Comments]

cute sungguh dot dot peej tu. Barulah lengkap-melengkapi jiwa ganas peej tu. errr....ganas ke? hahaha...

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

lawak la keychain?aritu lampu liplap..tp lomantik la dot2 ni..keychain pun keychain lah... :)

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

alololo so sweet like strawberry lah dodot awak tu peej :)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Beruntung dapat dot dot yang sentiasa ingatkan peeja. Tak kesahlah walauupun dia belikan barang yang lip lap ke strawberry key chain ke apa yang penting ingatan dia tu.

nqr said... [Reply to Comments]

dotdot ko comel laaa...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...