Instagram : @peejburhan

Ramadan 2011 - day 15

ni menu berbuka last monday.

:: bergedil. beli. ::


:: terung goreng n sambal. super nice ::

:: asam pedas ikan tenggiri n kubis asam. stone melampau. ::

:: ikan masin. ::


:: kuih muih ::


:: rojak buah. tak sempat merasa. tsk. takpa nanti beli lagi. katanya sedap. ::


by the time abis berbuka.
macam tu la rupa asam pedas tu. licin weyh.
sebab serious best sangat.
ni pun noy takda. dia fly. heheh.
aku siap hirup ok.
mama n papa dah geleng kepala. pedas kot kan.

me : what?
mama : hirup? pedas tu.
me : baru le orang melake.
papa : hahahhaa.

serious best.
tahun depan meniaga la. hahahha.
anyway. mostly makanan yang beli adalah di pasar juadah keramat au2.
memang best situ.
and tak mahal sangat la.
berbaloi n puas hati.

ok tu je.
ta.



11 Comments:

shuweet said... [Reply to Comments]

pasar juadah au2 tu yang ktne ek?? yang kat pejabat agama tu ke atau depan jusco?

sweethOneY said... [Reply to Comments]

sedapnyaaaa telan air liur aku tgk entry ni !

cahya indah said... [Reply to Comments]

ohh memang terliur tengok asam pedas tenggiri dengan kubis asam tu..

kimmy said... [Reply to Comments]

begedil tu my favvy all da time. Asam pedas nmpk sedap. Kat bazaar keramat AU eyh..nnt nk try cari :)

~Ati_Hime~ said... [Reply to Comments]

begedil!!! aku suke..ok, komen yg x berpaedah..hahah

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

gila tabah aku bukak entry ni masa ni..sob sobs

nqr said... [Reply to Comments]

baru je komplen tamau masuk blog ko sepanjang ramadhan.. ehhh takkk.. gigih masuk intai jugak

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

asam pedas ikan tenggiri dengan sayur masin memang sedap, kalau aunty masak anak2 pun suka menghirup kuahnya lepas tu ada kan masin memang mertua lalu kat belakang tak nampak la,hehehe

peej said... [Reply to Comments]

shuweet - pejabat agama. yang depan jj tu bukan. tu illegal punya.

sweethoney - sedap sangat.

cahya - sangat-sangat best.

kimmy - eh asam pedas tu bukan beli. tu mama masak.

ati - sama. pun suka jugak. best kan.

buyui - syabas ku ucapkan.

nqr - dan terimalah akibatnya.

aunty - kan. best. kalau makan mesti nak tambah. sebab tu selalu tak amik ikan masin. penggisa sangat.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

kalau kite msk asam pedas kat kg xde org nk mkn sbb diorg xmkn pedas. warghh. (smbil mkn sorg2) haha

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

sedap!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...