Instagram : @peejburhan

phewww

ish tak sempat nak update blog.
semalam aku sakit gigi.
sangat la seksa puasa. nyut-nyut. sampai kepala tarik.
nak makan ubat semua tak boleh.
kena tunggu berbuka.
lepas makan ubat ok la.

tapi elok pukul lapan pagi tadi start balik berdenyut :(
tadi pergi low yatt sebab mama nak beli laptop n camera.
so ke sana la.
puasa, sakit gigi n kawasan yang pack bagi naik darah je.
ish rimas.
nasib dah settle semua.

tadi dah connectkan laptop mama ke wifi.
baru la boleh online.
malam-malam karang aku setkan la laptop tu.
nak letak install kaspersky ke apa semua tu.
download chrome semua.
aku ni takda la reti i.t
setakat sikit-sikit tu reti la.
tapi papa n mama suka feeling macam aku ni sangat terel. T_T
pitam ok.

ok tu je.
nanti update lain k.
eh lupa. dah la tiba-tiba hp kena bar tadi.
selalu 12hb baru bar. pelik.
mau telefon kekasih hati ni. mmmmm.

ok tu je update ringkas.
bye.

6 Comments:

WaniGhani said... [Reply to Comments]

huhu...hari tu aku gi low yatt dukung bb aku yg dkt 7kg tu dkt 3 jam..nk plak hari tu dia lasak sgt...3hari belikat ku sakit!klau pose aku da pitam kot...lg2 dgn mat2 bangla yg over peramah,rimassss

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

wah!!aunty dah ade laptop baru...

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

lepas ni cfmd mama update blog selalu! :)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

wah nampaknya emak2 sekarang ni makin canggih ya, hari tu aunty punya macbook kena virus lah, tunggu wan balik betulkan siap membebel bebel dia. apa nak buat kita hanya pandai menaip je yang lain2 mengharapkan anak ajar seksa ok.

peej said... [Reply to Comments]

wani - memang berat tu. kan. terlebih peramah ni yang rimas tu.

buyui - tu la. jealous kan.

dylan - ye ke. sama je aku tengok. gigih fb je dia.

aunty - belilah internet security. Insyallah takda kena segala virus ni. tak mahal pun.

nqr said... [Reply to Comments]

sama dgn mama aku.. aku hr tu bg alasan je.. sejak duduk poland dha lupa memacam. hehehe

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...