Instagram : @peejburhan

perlu lagi kah?

macam dah takda mood nak buat entry menu.
sebab basically semua makanan pun lebih kurang sama aje.
ada la aku snap pics 2 days back punya menu.
tak update pun.
tadi berbuka tak kuasa nak snap dah.
dah la dah dua hari buka bertiga je. ngan mama n papa je.

tadi dotdot datang.
ingat dia nak berbuka sama ke apa.
rupanya datang nak tengok aku je. pfffttt.
lepas tu dia balik. nice.
sentaphatimaknak.

ni online kejap.
ingat nak main sims social kat fb kejap.
sekali under maintenance pulak. shaitttt.
ni nak turun bawah.
nak buat hamper ngan mama. ada order masuk.
siap cepat. senang sikit kan.
kalau tak everytime papa nampak muka aku dia akan tanya, "bila nak siapkan hampers?". T_T

aku dah tambah few blogs kat list aku.
sebab aku tengok banyak blog kurang update.
sangap hoih.
so kena tambahkan list la. baru la rasa terhibur sikit.
malam-malam kang nak meronda sana sini lagi.
mana menarik kita kasi add.
menambah kenalan n feeling kita kenal orang tu bila dah baca blog dia lama kan.
keh keh.

ok tu je.
mau turun now.
ta-ta

16 Comments:

cik enon lalalaa said... [Reply to Comments]

"feeling kita kenal orang tu bila dah baca blog dia lama kan"

ini ayat sentaphatimaknak jugak.
hahaha. tapi kenapa eh rasa cmtu..
dgn baca blog je tp kita rasa kenal org tu..pdhal in real tak pun..

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Betul kata Peeja, kalau lama baca blog sesorang tu kita rasa macam kenal dia dah lama sangat macam aunty la rasanya dah macam kenal Peeja lama sangat tapi dapat jumpa sekali je macam tak puas la nak berborak.

cahya indah said... [Reply to Comments]

Nak main sims social jugak tadi kak Peej, sekali tengok under maintenance..tak best.

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

mehla jenjalan sini kak peeja =p hehehehe

yana halim said... [Reply to Comments]

takdeww pon kitewww dalam bloglist diewww......hahaha...

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

betul tu...aku rase mcm dah kenal ko bertahun2 tau. sayang peej! *pelukkuatkuat*

yana halim said... [Reply to Comments]

lupa nak cakap. memang rasa macam dah kenal lama dgn peej. (sebab hari2 bukak blog nie...hehe). nak peluk jugak. muah kanan....muah kiri...muah kanan.

nqr said... [Reply to Comments]

bagus ada bloglist baru!

Che Sue said... [Reply to Comments]

uih ko add aku? hahah aku tak tegar noks..heheh tapi terharu nihh masuk bloglist ko..*kesat ayaq mata*

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

yup mcm kenal , mcm kawan sendr, padahal jumpa pon idak lah pornah....

akiss ferrero. said... [Reply to Comments]

untunglah masuk bloglist ;p

ala kak peej, upload je gmba juadah berbuka, at least dpt ilham nak masak apaaa;p

shiela said... [Reply to Comments]

ade masa sile la dtg beraya di blog saya..hehehe..

Kujie said... [Reply to Comments]

suka baca blog org dendiam..rasa mcm 'life dia tak tercemar' dgn kehadiran kita.

hehehe...

peej said... [Reply to Comments]

cik enon - kan. paling tak tahan kemain mesra. bila jumpa terkebil-kebil je.

aunty - hahah. perasaan begitu kan. padahal tak kenal pun.

cahya - tu la. sampai hari ni tak ok. :|

yuyu - Insyallah. slow2 ye.

yana h - nantiew kitew jalan yew. x sempat lew. hahaha.

dylan - auuwww. kalau jumpa betul2 mesti kita takkan berpeluk kan. takpa virtual je la.

yana h - hahaha. over tau. ok. *sambut pelukan n muah kiri-kanan-kiri*

nqr - ye. menambah koleksi. eh blog kau masih pvt ke? tak reti2 nak invite ke?

che sue - gila. dah lama la weyh kau. dah sebulan kot. kau je tak perasan. siapa lew kitewww.

buyui - silap2 nak jumpa tak berani. hahaha.

akiss - malas nye dik oiii. nanti la. dah dua hari tak amik pic. nanti la kalau mama buat akan curik pic dpd dia.

shiela - Insyallah. :)

kujie - kenapa? ada kes tercemar ke?

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

hahahaha..absolutely rite! aku ni jenis yg segan2...susah kalau nak start dulu tp kalau engine dah panas x reti2 plak nak stop :P

nqr said... [Reply to Comments]

wei..aku baru je invite tadik... tp belom invite ko la.. hahaha!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...