Instagram : @peejburhan

lapar hoiii.

malas macam hari tu.
so mari main bullet point.
sila scroll atas bawah ye nak tengok point dengat pic.
bagus la kan. sambil-sambil boleh halau twitter bird tu.


  • lepas pergi kubur makan kat kerisik. papa nak bukak puasa.
  • selera lain-lain. order dua ikan siakap.
  • 1 siakap stim. 1 lagi 3 rasa. sedap melampau.
  • sambal belacan dia best. mama siap bungkus bawak balik.
  • buruk betul muka aku macam budak lelaki nakal.
  • kening aku macam mintak penampar.













  • gambar berpusing-pusing pun macam mintak penampar.
  • i need new camera (takda kena mengena)
  • aku lapar tengok gambar-gambar ni. 
  • lambat lagi ke berbuka?


12 Comments:

VFN said... [Reply to Comments]

ko mmg menggugat nafsu laparku weih!
i hate u kakak peeja!

peej said... [Reply to Comments]

masalahnya nafsu lapar aku pun tergugat. macam mana itu?
i hate kakak peeja too.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

jelesnya tgk ko mkn dgn family. wakhh nak balikkkkkk

NenekPenne said... [Reply to Comments]

demam so tak ada nafsu tapi siakap steam tu rasa terliur jugak...masam2 gitu kan...

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Sedapnya makan pulak anak beranak memang terbaeklah.

Hari ni harijadi uncle shamsul yang ke 52 tapi sebab puasa tak menyambut lah. Masak sup tulang dan daging, ikan siakap goreng berlada, sambal belacan dan ulam ulaman. Spaghetti Bolognaise dan cekodok tu je untuk berbuka. So sabtu atau Ahad bila wan balik baru sambut birthday uncle anak beranak.

Lya Colours said... [Reply to Comments]

nasib baik masa tgk pic ni perut dah full. hehe. tapi ni kalau tengok esok time boring2 kat office, sure ternganga..

peej said... [Reply to Comments]

wani - bila balik nanti ajak 1 fam makan. mesti meriah.

nenekpenne - macam.

aunty - happy birthday to uncle. aunty taknak blogging ke aunty? suruh la anak2 aunty ajar macam mana nak buat blog.

lya - kan. if full tak rasa apa je. if lapar tu. tengok kerepek pun teringin.

Ekin said... [Reply to Comments]

Katne ni Peeja? Cam menarik je

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ayat ko point2 mcm soalan karangan bahasa melayu dia bg point pastu suruh ko karang. hahaha!

apakata sekali sekala cmni ko bg point kan lepas tu ko mintak reader tlg create story. mesti mcm2 cite beb..sapa citer ok ko publish la...

ok la kan memandangkan ko pn kekontangan idea sekang kan?

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

ikan siakap tu buat aku tertekan okeh! sedap nya!

sweethOneY said... [Reply to Comments]

kerisik ni kat area food court belakang jj au2 tu kee??? teringin pulak aku nak pegi

nqr said... [Reply to Comments]

nanges kuat kuat jugak.... eh mcm mana ek ikan stim tu mcm byk lak kuahnyaa.. aku stim tak byk air pon??? ehhh... stim?banyak air? hahahaha! (lupa bulan psoer ni oiiiii..pang!!)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...