Instagram : @peejburhan

keywords. kelas kau maria.

sangap.
dah settle sahur n all.
tadi tertidur few hours.
now tak mengantuk pulak.
so mengadap pc.
tengok takda siapa update blog. pfffttt.
tak tau nak browse apa dah.
so bukak la statcounter.

as usual kalau bukak aku suka tengok siapa yang masuk blog ni.
lagi satu aku suka tengok keywords.
so tadi bukak. macam-macam ada.

*click for larger view.


macam-macam ada kan.
rambut curl highlight pun ada orang search.
isu saman memang dah selalu sangat dapat.
apa lagi yang di cari-cari. dah abis pun kes tu.
tertinggal keretapi korang ni.
orang gembira pun ada orang search. heheh lawak kan.
tiba-tiba ada pulak keyword peej burhan blogger diva.
tak seswai ok. salah tempat ni.

paling best ada pulak search ' peej burhan dan emaknya merokok'.
haaaa. kelas kau maria.
lawak ok. begitu sekali perasaan ingin tahu sampai search kan.
nampak sangat orang baru kat blog aku kan.
sampai tu pun nak search.
tak payah susah-susah la haih.
memang satu keluarga pun.
ke nak kena letak pic kasi clear? ;p

anyway.
alang-alang tepek ni.
aku letak sekali keyword yang hari tu aku mention tu.
yang aku kata lawak tu.
aku print screen tapi tak buat entry.


hahahaha. lawak kan.
semangat dia search tu. macam ayat bercakap pulak.
nyot-nyot pun ada. hish. melampau tau.
blog aku keywords tetek-tetek ni dah biasa sampai.
sebab dulu aku pernah buat entry pasal ibu menyusu tu kan.
macam aku ala-ala trauma kalau tengok orang menyusu anak tapi tak pakai nursing cover.
dekat shopping complex selamba keluarkan tetek. tsk.
memang la bagus. natural gitu. tapi cover plisss. aku lak yang segan.

last week ada gak keywords 'tetek selambak'.
hhahaha. tu aku tak sempat print screen.
pun aku rasa lawak. boleh lak seacrh macam tu kan.


ok tu je.
ada yang pelik-pelik lagi aku tepek lagi nanti.
selamat berpuasa semua.
taaaa.



10 Comments:

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Astagharafirullah Al Azim, dah kenapalah orang2 ni cari sampai Peeja dan Mama merokok dah tak ada benda lain lagi ke yang nak dicari? Janganlah sibuk nak tahu hal peribadi orang, kalau suka baca, kalau rasa tak suka jangan baca, tapi bagus juga peeja letak kat sini biar siapa yang cari tu terasa sendiri, busy body punya orang.

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

adessss.. aneh sekali keywords nya =)

fatster said... [Reply to Comments]

hahahahah!
oh pasal breast feeding in public tu, my friends pon ada yang buat without nursing cover. diorang relax je but i tolong malu -__-

baby lemas katanya cos tertutup je. but macam inappropriate lah cos memang nampak nipple kot.

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

LOL....hahahaha nyot nyot?

nor elyana said... [Reply to Comments]

bulan2 puasa pon dorg nih masih gila tetek yer?gigih btol..nyot nyottttt...hadoihh lawak weyh..

FieZa9 said... [Reply to Comments]

Okay baru tau kes saman Peej dah settle. I am soooo 2000 and lame
(--")

cik enon lalalaa said... [Reply to Comments]

nyot nyot.. kahkah..
pagi td baca kt office rasa nak bergulingan je..
gile kelakar semua keyword..
ni bru boleh nak komen..
selalu sempat baca je..

mungkin skrg tgh demam tetek kot..
tu yg search tetek.. nyot nyot lagi tak tahan.. buduh betul..

nqr said... [Reply to Comments]

tetiba teringat isu ni kat kak nam.. :)

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

org google isu mak ko la ko la , org ni tgh wt thesis psl ko ke ape ni?haha!

nyot2? ya rabbi.....hahahha!

Huda Ramlee said... [Reply to Comments]

susu dari tetekku..??dh bunyi cam tajuk lagu la.hahaha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...