Instagram : @peejburhan

Kasi rehat la ye

Aku ingat nak update siap link semua.
Tapi P.G ni online tak reti nak stop.
Tak dapat nak guna pc. >_<

Oh sempena bulan ramadan yang mulia ini.
Entry expose mistik stop ye.
Tak thrill la mistik time semua kena rantai kan ;p
Tapi if korang nak share still boleh hantar email kat aku ye.
Nanti abis ramadan kita start balik.

Entry menu nanti aku share jap-jap lagi aku buat.
Kalau korang nak layan mistik yang tak berapa mistik.
Sila la tengok cerita hantu susu.
Serious best. Lawak gila.
Dia gabungan hantu-hantu yang kita tengok kat astro.
Langsuir jamilah(zarina af), penanggal (amy mastura), hantu kum kum (marsha) n pontianak (erra fazira).
Semua aku pernah tengok kecuali pontianak tu.
Tapi mostly scary kan.
Tapi hantu susu ni x scary. Dia lawak la.
Paling lawak amy mastura la.
Tapi semua pun best la.
Except apek. Aku rasa lawak dia dah tah apa-apa. Buhsan.

If nak tengok boleh check out.
Malaymoviesfull.blogspot.com
Tak yah download ke apa. Terus boleh tengok je macam youtube tu.
Aku tau pun sebab che sue n izyahya bagi tau.
Syiok.
Macam-macam cerita ada. Tengok la.
Tapi serious siapa belum tengok hantu susu tu sila tengok ye.

Ok itu aje. Selamat malam jumaat. ;)
Sent via BlackBerry from Maxis

7 Comments:

yatie chomeyl said... [Reply to Comments]

aa cite seram x best layan bulan posa hehe. sbb tu kami sekeluyarga pi umah hantu sehari sblm posa..best woo, smp nk terkencing dlm sluar kui3x

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

aku suka amy mastura blakon!

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

betol2 amy mastura plg lawak la...aku mmg penakut kan so aku knl sape tu hantu ape je la...tp hantu susu ni mmg layan la

and betol bila part apek kuar mmg x best la..dah x de aura dh kot

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

amy mastura memang comel dan awet muda walaupun dah berumur 40 tahun.

Che Sue said... [Reply to Comments]

aku layan citer tu kat dapo sambil masak rendang! mcm makcik giler lak aku tergelak2 sorang2 kat dapo tgk amy mastura..

Mak Izz said... [Reply to Comments]

cite ni mmg lawak giler! sband x layan drama melayu pn jd terlayan gak. siap ketawa terkekeh2. iey.. nk tgk lagi lah. serius best! :)

nqr said... [Reply to Comments]

aku nak tengok!!!kat timeline twitter ada ramai org tweet pasla hantu susu n kekelakaran amy mastura tuh

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...