Instagram : @peejburhan

i'm backkkk. hak hak hak.

ceh. cuti blog sebab beraya la sangat.
kejap aku dah muncul balik.
sangap. sementara tunggu energy sims social naik.
mengadap la blog. ;p

semalam noy ajak teman pergi cucuk duit n beli barang kat petronas.
sekali dia kata teringin nak sup2 la apa.
tau-tau ajak ke papparich.
nice. dah la comot tahap melampau.
lantak. janji makan kan.

sekali boleh la kat sana terjumpa @afiqmohamed *pitams*
dah la comot tahap terlampau kan. * lari laju2 menangis*
takpa. lepas tu papparich extra full.
takda seat langsung.
lama gak la berdiri macam beruks.
nasib lepas tu ada orang gerak.
tapi seat kat luar.
rasa lawak lak. sebab macam jauh bebenar rasa.
mula-mula aku duduk mengadap papparich la.
tapi noy suruh tukar. dia kata macam bahaya tepi jalan sangat kan.
ye kita orang kan trauma rempits ni.
mana tau nanti kena snatch ke apa.
so tukar.
dah ini permandangan aku.


cacat gila rasa.
macam aku berdua je ada kat situ.
macam tengah romantic dinner tak diganggu sesiapa. lawak.
tak pun rasa aku kesepian je.
sebab perempuan ni seperti biasa busy macam ni.


:: noy's ::

:: mak limah comot ::


:: cuba menu baru. glutinous rice with mushroom. not bad ::

:: fav ::

:: dim sum. super nice ::

then pack kan mama dom sum jugak.
gerak.
elok masuk simpang nak balik tengok jam.
ingat jam sebab orang nak balik kampung ke apa.
rupanya ada road block.
bagus. aku suka. kasi tahan rerempits.
semalam extra banyak kereta n rempits di sana sini.



agak slow la.
stuck situ almost 1/2 hour. :)
wokeyh tu je.
semalam lepak lupa bawak camera.
so pakai camera bb je.
so excuse the qualitas.
ta-ta.



8 Comments:

ayanuts said... [Reply to Comments]

huhuhu..pergi jenguk blog org xde pn berupdate..sib baik ada blog sis ni..ada gak bnda yg nak dibacanya..kalo xmemg bosan laa..he..he..slmt hari raya sis :)

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Mak Limah oi takde lah comot mana pun. Aunty nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin untuk Peeja sekeluarga. Maaf kalau ada kata2 Aunty yang menyinggung Peeja ya.

syida shedot said... [Reply to Comments]

peej, update la selalu jangan cuti2. hehehe puhliss. sb sy pembaca tegar. kalo balik kg pun semua bawak broadband gituuu. hikhik. btw, selamat hari raya!

yatie chomeyl said... [Reply to Comments]

i pun sangap hari bukak blog x ramai or update, so update blog sendiri dan baca blgo sendiri. nasib baik u update, so ada bahan untuk di baca hehe

selamat hari raya utk peej sekeluarga

shuweet said... [Reply to Comments]

berbunyi2 perut aku ni nengok dimsum ko tu...errrhhh...

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

nak update blog, tp kat kg connection edge.. sampai ke sudah tak dapat bukak.. haha. happy aidilfitri to you & fam!! happy merdeka too! :) maaf salah&silap.

Miszyuyu said... [Reply to Comments]

noy makan apa tu nampak sedap!

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ini cerita time dh raya ke belum?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...