Instagram : @peejburhan

Hari Raya dengan Karyanina.

Sekejap je dah 2 minggu berlalu kita puasa kan.
So macam mana? dah buat preparation untuk raya?
If nak hantar baju tempah memang dah tak sempat la kan.
Siapa yang tak sempat tu mesti tengah cari baju untuk raya kan.

Yea..yeay. Yea..yeay.
So sini aku baju bagi suggestion mana korang boleh check out.
lain orang lain citarasa kan.
macam aku n mama.
kita orang tak suka beli baju kat booth-booth ke apa.
bukan sebab apa. ada perasaan trauma yang kalau la kau terserempak ngan orang yang pakai baju yang sama kan. tak suka ok.
sebab usually kat booth kan production dia massive. harga pun murah.
itu baru satu booth ok. bayangkan ada berapa banyak booth dalam malaysia ni.
orang memang boleh kata. ala takkan punya la sama.
well. well. well. memang akan ada ok. pernah kena.
nasib tak pakai hari yang sama.
itu pun beli kat butik mahal kat great eastern. scary.
usually akan sama if pergi open house ke. majlis kawin ke kan.

so biar bayar harga mahal sikit.
janji kita tau kebarangkalian untuk sama amatlah tipis.
so mari lah check out Online Boutique - Karyanina.


Karyanina baru je beroperasi.
Karyanina menghasilkan own designs. so ia adalah ekslusif. :)
So sebagai permulaan untuk Hari Raya ni, Karyanina jual handbeaded kaftans.
check it out.
ni some of them.





:: 'Must Have' Mustard ::




:: black beaded kaftan dress ::


:: Olive Drab ::

cantik kan. cantik kan.
ada banyak lagi kat Facebook Page Karyanina.
boleh tengok macam-macam lagi colour and design.
harga pun berpatutan aku rasa.
kalau kau hantar tempah kat kedai, beli kain lagi. dah berapa kan.
belum masuk suruh beading bagai.

senang je.
kalau nak tau lebih, berminat ke apa.
pergi je ke Facebook Page Karyanina. CLICK HERE.
kalau ada yang berminat ke apa.
boleh terus Private Message(PM) or email them at karyanina@hotmail.com.

ok sila ke sana dengan kadar segera.
kang tak beraya ngan baju glamourous.
selamat berhari raya dengan meriahnya tahun ini. :)




7 Comments:

salzahari said... [Reply to Comments]

solid molidnya model...duhh, all d dress are nice! the colors are nice too....

syeeda11 said... [Reply to Comments]

hai peej..lagi satu tempat baju yang menarik dan insyallah takkan sama di pagi raya..hehehe search kat fb opsie daisy . cantikkk sangattt sbb muat badan i yang xl ni gak :P

nono said... [Reply to Comments]

uishhhh...shantek!!

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

cantik tapi aku x muat *huhuhu

nqr said... [Reply to Comments]

wooooo santek!!!!! tekat perut masuk dalam sket mmg gojes la aku pakai

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

aunty sekeluarga baju kurung dan baju melayu dah siap tempah awal tiap2 tahun, dah siap hantar dhoby tunggu nak pakai je. Bulan feb hari tu beli kain kat jakel balik terus je pergi tempah.

peej said... [Reply to Comments]

salzahari - kan. model lawa. n baju pun lawa. semua nampak sweet sangat.

syeeda - thanks. :) baju ni pun free size. ada tali untuk adjust bagi ikut body kita. kaftan kan memang besar.

nono - sangat kan.

dylan - free size n besar la. ada tali kasi adjust.

nqr - ye. pakai pastu goda abam jambam. hahahha.

aunty - tau. ada cerita masa jumpa tu. aunty tempah kat johor tu kan.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...