Instagram : @peejburhan

haaa.. tak buat kerja yea?

ni statcounter yang sempat aku print screen.
last week ngan this week.
ternyata bulan puasa ramai yang suka bertenggek baca blog.



ada yang sampai cecah UV 4k ok. hihihihi. *eh tiba2 gelak excited pulak*
ye la. sebab aku bukannya ada cerita hangat ke apa pun.
balik-balik tepek pic makanan je la kan.
kalau bulan-bulan lain. takda la meriah macam ni kan.

tu belum tepek keywords tu.
macam-macam ok.
ada yang sempat print screen. ada yang tak sempat.
yang sempat tu tiba-tiba malas pulak nak buat entry.
tapi lawak la benda-benda yang orang carik ni.

kat twitter sempat la aku gelak sakan.
twitter ni ibarat fast update la kan.
mana yang ringkas-ringkas share situ sudah kan.
tapi ni 2-3 hari ni pun aku macam tak mengadap twitter sangat.
sebab trackball bb aku buat hal.
aku nak tukar. tapi kawan aku punya kawan tu takda pulak.
26 baru balik. haiyoh lama lagi tu. aku dah sakit jiwa.
dia buat murah la. gagagaga.
tapi tu la lama bebenor.
tengok la. kronik sangat aku pergi je la.
jadi kerja nak tunggu kan.

oh anyway,
thanks kepada korang-korang yang rajin menjenguk blog ni every single day.
walaupun dah ala-ala tak tau nak cerita apa dah kan. ;p
ok tu. je. ta-ta.



11 Comments:

si cokelattte said... [Reply to Comments]

same2 peeja... heheheh...

» NAJA « said... [Reply to Comments]

suke tengok menu2 awak la..taste kite sama..hehe...keep on makan n posting tau

~nadyahoney~ said... [Reply to Comments]

sambil kjer baca blog..hehehe

sharifah rosidah said... [Reply to Comments]

Dah namanya pembaca tegar, kalau tak dapat baca sehari(kalau terlalu sibuk) memang gian lah.

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

aku hari-hari nempek blog ko..tapi cuma jarang komen.. simple ringkas, tapi comel ;) nak add kat twitter lah plak.. apa add eh?

nqr said... [Reply to Comments]

tuka trekbol?hehehhee..kasik tukau baru la beb!

landaklaut said... [Reply to Comments]

Oo patut laa jarang nampak kau kat twitter. Tringat keywords yg lawak giler kau sebut haritu. Wahahhahaha!

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

peej,

aku sebelum start keja mmg kena baca blog ko ni dulu....kalau x...x jadi lah keja aku tu nanti..kalau busy, aku baca jer dulu...later baru comment.

XOXO

peej said... [Reply to Comments]

cokelatte - heheh. iyelah :D

naja - thank u. sama taste yea? nice.

nadya - bagus tu. pekerja contoh.

aunty - bahaya tu sampai gian. macam dadah pulak.

filla - ye ke. so sweet. twitter sama je macam blog n fb. guna tweethandle 'peejburhan'. urs?

nqr - tu tunggu hantaran tahun depan nok.

landaklaut - kan. merepek2 je orang search.

dylan - setia kau. padahal aku dah macam tak tau nak update apa je.

Dylan Sanders said... [Reply to Comments]

peej, aku x kisah ko update psl ape pun....yg penting update..hehehehehe

buyuiazliana said... [Reply to Comments]

ops..aku le tu tgh keje cek blog..

sentaphatimaknak..

sentap hapenya...sah2 mmg betol aku cek tgh keje..kikiki

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...